Gezici Başkanlık Yenişehir Mahallesine Kuruldu - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
27 Ekim, 2017 18:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Gezici Başkanlık Yenişehir Mahallesine Kuruldu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, düzenlediği mahalle gezileri kapsamında vatandaşların taleplerini bir bir yerinde dinliyor.

Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Gezici Başkanlık Makamını bugün Yenişehir mahallesine kurdu.

Yenişehir Mahallesi Muhtarı Sadettin Kandakoğlu, Başkan Vergili’ye mahallenin sorunlarını ve isteklerini iletti. Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 30 Ekim 2017, Pazartesi günü Yeşil Mahalle sakinleri ile bir araya gelecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
23
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Nisan, 2026 13:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Fatih Caddesi’ne kavşak talebi

Karabük’te kavşak, refüj ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ederken, vatandaşlar Fatih Caddesi, Fidanlık ve Karanfil sokaklarının kesişim noktasında dönel kavşak ve aydınlatma düzenlenmesi talep ediyor.

Bölgedeki trafik yoğunluğu nedeniyle güvenlik endişesi artıyor.

Fatih Caddesi’nin bir kısmı tek yönlü olarak kullanılmaya başlanmasıyla birlikte Fidanlık ve Karanfil Sokaklarından gerçekleştirilen trafik geçişlerinde hem güvenlik hem de geçiş kolaylığının sağlanması amacıyla vatandaşlar kavşak uygulamasını

Karabük şehir merkezinde yürütülen yol, kaldırım ve altyapı yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ederken, vatandaşlardan dikkat çeken bir talep geldi. Özellikle Fatih Caddesi ile Fidanlık ve Karanfil sokaklarının kesişim noktasında yaşanan trafik yoğunluğu, bölge sakinlerini endişelendiriyor. Söz konusu noktada sık sık tehlikeli anların yaşandığını belirten vatandaşlar, kavşak düzenlemesi yapılmasını istiyor.

Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokakta kaldırım yenileme, asfalt serimi ve modern aydınlatma uygulamaları hayata geçirilirken, vatandaşlar bu önemli kesişim noktasının da projeye dahil edilmesini talep ediyor.

Bölge sakinleri, yapılacak bir kavşak düzenlemesiyle trafik akışının daha kontrollü hale geleceğini, aydınlatma çalışmalarıyla da özellikle akşam saatlerinde yaşanan risklerin azalacağını ifade ediyor.

Öte yandan belediyenin Albay Karaoğlanoğlu, Kemal Güneş ve diğer ana arterlerde sürdürdüğü yenileme çalışmalarıyla şehrin daha modern ve güvenli bir görünüme kavuşması sağlanıyor. Ancak vatandaşlar, Fatih Caddesi kesişiminin de öncelikli olarak ele alınmasının büyük önem taşıdığını vurguluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin