Gezici Başkanlık Uygulaması Bugün Start Alıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2015 06:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Gezici Başkanlık Uygulaması Bugün Start Alıyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Makamımı mahallelere taşıyarak her gün bir mahallede başkanlık görevimi sürdüreceğim” diyerek startını verdiği Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına bu yılda devam ediyor.
Bugün başlayacak olan 2015 yılı Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasının ilk durağı 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi olacak. 14 Nisan’da Aydınlıkevler, 15 Nisan’da Şirinevler, 16 Nisan’da Namık Kemal, 20 Nisan’da 5000 Evlerb 75. Yıl Mahallesi, 21 Nisan’da Beken,
22 Nisan’da Yeşil Mahalle (Esentepe), 27 Nisan’da Hürriyet Mahallesi, 28 Nisan’da Yenişehir, 29 Nisan’da Çerçiler, 30 Nisan’da 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi, 4 Mayıs’ta 100. Yıl Mahallesi, 5 Mayıs’ta fatih Mahallesi, 6 Mayıs’ta Kurtuluş Mahallesi, 7 Mayıs’ta Karabük Mahallesi, 11 Mayıs’ta Atatürk Mahallesi, 12 Mayıs’ta Fevzi Çakmak Mahallesi, 13 Mayıs’ta Kapullu, 14 Mayıs’ta Adatepe, 18 Mayıs’ta Öğlebeli, 20 Mayıs’ta Üniversite Mahallesi, 21 Mayıs’ta Kayabaşı, 25 Mayıs’ta Yeni Mahalle, 26 Mayıs’ta Bayır Mahalle, 27 Mayıs’ta Soğuksu, 28 Mayıs’ta Ergenekon, 1 Haziran’da Kılavuzlar, 2 Haziran’da da Kartaltepe Mahallesinde Başkanlık Ofisi kurulacak.
Başkanlık Ofisi 09.30-11.30 saatleri arasında kurulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbulu ogrenciler cam adam belgeseliyle cifte final elde etti Chky67v3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’lü öğrenciler “Cam Adam” belgeseliyle çifte final elde etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Cam Adam” belgeseli iki festivalde finale yükseldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan belgesel, TAYF Kısa Film Festivali ve Narfest Kısa Film Festivali’nde finale kalarak çifte başarı elde etti.

Belgesel, Adana’da yaşayan ve “cam kemik hastalığı” olarak bilinen Osteogenezis Imperfekta ile mücadele eden Zekeriya Ünal’ın yaşam öyküsünü konu alıyor. Yapım, zorlu sağlık şartlarına rağmen hayata tutunan bir bireyin azim dolu mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Belgeselin yönetmenliğini Ahmet Hakan Kurt üstlenirken, görüntü yönetmenliğini Yusuf Karaaslan yaptı. Proje ekibinde Kerim Demirtaş, Tolga Yüksel ve Tunahan Mirza Gülen yer aldı. Akademik danışmanlığını ise Burak Türten yürüttü.

Festival seçkilerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Cam Adam”, toplumsal farkındalık oluştururken içeriğiyle de dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin