Gezici Başkanlık Uygulaması Bugün Start Alıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2015 06:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Gezici Başkanlık Uygulaması Bugün Start Alıyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Makamımı mahallelere taşıyarak her gün bir mahallede başkanlık görevimi sürdüreceğim” diyerek startını verdiği Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına bu yılda devam ediyor.
Bugün başlayacak olan 2015 yılı Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasının ilk durağı 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi olacak. 14 Nisan’da Aydınlıkevler, 15 Nisan’da Şirinevler, 16 Nisan’da Namık Kemal, 20 Nisan’da 5000 Evlerb 75. Yıl Mahallesi, 21 Nisan’da Beken,
22 Nisan’da Yeşil Mahalle (Esentepe), 27 Nisan’da Hürriyet Mahallesi, 28 Nisan’da Yenişehir, 29 Nisan’da Çerçiler, 30 Nisan’da 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi, 4 Mayıs’ta 100. Yıl Mahallesi, 5 Mayıs’ta fatih Mahallesi, 6 Mayıs’ta Kurtuluş Mahallesi, 7 Mayıs’ta Karabük Mahallesi, 11 Mayıs’ta Atatürk Mahallesi, 12 Mayıs’ta Fevzi Çakmak Mahallesi, 13 Mayıs’ta Kapullu, 14 Mayıs’ta Adatepe, 18 Mayıs’ta Öğlebeli, 20 Mayıs’ta Üniversite Mahallesi, 21 Mayıs’ta Kayabaşı, 25 Mayıs’ta Yeni Mahalle, 26 Mayıs’ta Bayır Mahalle, 27 Mayıs’ta Soğuksu, 28 Mayıs’ta Ergenekon, 1 Haziran’da Kılavuzlar, 2 Haziran’da da Kartaltepe Mahallesinde Başkanlık Ofisi kurulacak.
Başkanlık Ofisi 09.30-11.30 saatleri arasında kurulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin