Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2015 14:49 tarihinde yayınlandı
0

Gezici Başkanlık Ofisi Soğuksu Mahallesine Kuruldu

Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili makamını Soğuksu Mahallesine taşıdı.
Soğuksu Mahallesinde kurulan makamda Başkan Vergili vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Soğuksu Mahalle Muhtarı Hüseyin Yavuz; mahallelerinin bazı yollarına yama asfalt gerektiğini, 150 tane eve gerekli su basıncı gelmediğini dile getirdi. Başkan Vergili daire müdürlerini çağırtarak gerekli çalışmaları yapmaları konusunda talimat verdi.
Mahalle sakinleri TOKİ’nin ihalesinin ne durumda olduğunu sormaları üzerine Başkan Vergili; “TOKİ’nin ihalesi seçimlerden hemen sonra yapılır diye düşünüyorum. Bu sene başlar 2016 senesinde biter. Ben önceki TOKİ binaları yapılırken fiyatlarını düşürebilmek için 30 tane binayı TOKİ’ye bıraktım. Burada yapılacak binaların maliyetleri çok yüksek çıkıyor. Bu maliyetleri düşürmek için ben dedim ki buraya 1500 kişilik yurt yapın, buradaki maliyet fazlalarını yapılacak yurdun hesabına yazın. Belediye olarak yurdun parasını ben ödeyeceğim dedim. En az hane başına 45 bin lira gibi Belediye size bir kar sağlamış olacak bu yurdun yapılmasıyla. Bu yurdun asıl planlanma sebebi budur. Yoksa burada inşaat malzemeleri çok yüksek çıkıyor. Ben tahmin ediyorum ki Haziran ayında ihalesi bitmiş olacak. Bu sene başlasalar seneye bu 800 konutu teslim ederler” dedi.
Başkan Vergili mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Soğuksu Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin