Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2015 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Gezici Başkanlık Ofisi Aydınlıkevler’e Kuruldu

Makamını bir günlüğüne Aydınlıkevler Mahallesi’ne taşıyan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, burada hem çalışmalarını yürüttü, hem de mahallenin sıkıntılarını tespit etti.
“Başkan burada” sloganıyla makamını her gün farklı bir mahallesine taşıyan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinin ardından bu kez Aydınlıkevler’deydi. Vatandaşlar Halim deresinin asfaltlanması ve ağır vasıtalı araçların yollara hasar verdiğini ve bununla ilgili şikâyetlerini dile getirdi.
Mahalleleri ile ilgili bilgiler veren Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Adem Maden, mahallelerinde yapılan Sosyal Yaşam Merkezinin 2. katının yapılmasından dolayı Başkan Vergili’ye mahalle sakinleri adına teşekkür etti.
Şehir merkezinde altyapı çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Başkan Vergili de yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin en temiz suyunu, evlerinizin musluğuna kadar getirdik. Halim deresi asfalt sorunu bir ay içinde bitecek. Yaptığımız çalışmaları hesaplı harcayarak ortaya çıkarıyoruz. Geçtiğimiz 5 yılda yaptığımız işleri 500 bin nüfuslu bir il yapamaz. Biz bu şehirde kent meydanı, battı çıktısı, yürüyen merdiveni, asansörü, 70 tane çocuk parkı, 20 tane sosyal yaşam merkezi yapılan Türkiye’nin en kaliteli ve en ucuz içme suyuna sahip bir Karabük böyle bir çalışmayı yaptık. 500 bin nüfuslu bir il bunu yapamaz” dedi.
Başkan Vergili kendileri ile bir süre sohbet ettikten sonra Aydınlıkevler Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin