Bolu’da D-100 karayolunun yan yolunda geri hareket yapan cipin çarptığı bayan yere düşerek cipin altında kaldı.
Kaza, D-100 karayolunun yan yolu olan D-100 Karayolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kaldırım üzerinden geri hareket yapan Seyfettin Sarı idaresindeki 14 AAK 752 plakalı cip, yoldan geçen Hatice Çakır’a çarptı. Çarpmanın tesiriyle Hatice Çakır, yere düşerek cipin altında kaldı. Etraftakiler durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sıhhat, polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Cipin altında kalan Çakır, etraftaki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Kazada yaralanan Hatice Çakır, sıhhat takımlarınca yapılan birinci müdahalenin akabinde hastaneye götürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Geri hareket yapan cipin altında kaldı
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

