Genel Müdür Turan: "Avrupa ve diğer batı ülkelerinde hem randevu sıkıntısı var hem de tedaviler oldukça yüksek" - Karabük Haber Postası
genel mudur turan avrupa ve diger bati ulkelerinde hem randevu sikintisi var hem de qkInxEvX jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Genel Müdür Turan: “Avrupa ve diğer batı ülkelerinde hem randevu sıkıntısı var hem de tedaviler oldukça yüksek”

Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan, “Avrupa ve diğer batı ülkelerinde hem randevu sıkıntısı var hem de tedaviler de oldukça yüksek ücretlere yapılıyor. Bizim üst düzey tedavi hizmetleri sunmamızın yanında ekonomik olmamız ve hızlı randevu vermemiz yurt dışındaki hastalar tarafından tercih sebebi olarak görülmemizi sağlıyor” dedi.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Laşvılı, Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan’ı ziyaret ederek, hastanede tedavi gören Gürcistan vatandaşları hakkında bilgi aldı. Bir dizi programlar kapsamında Samsun’a gelen Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Laşvılı, Büyük Anadolu Hastanelerinde tedavi gören Gürcistan vatandaşlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyük Anadolu Hastanelerinin Gürcistan’da sağlık turizmini başlatan ilk kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Başkonsolos Laşvılı, Samsun’da Gürcü vatandaşlara gösterilen ilgi ve kaliteli sağlık hizmetlerinden ötürü Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan’a teşekkürlerini iletti.

“Üst düzey sağlık hizmeti”

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Laşvılı’nın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan ise şunları söyledi:

“Dost ülke Gürcistan bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Yılların verdiği bu dostluğu daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Avrupa ve diğer batı ülkelerinde hem randevu sıkıntısı var hem de tedaviler de oldukça yüksek ücretlere yapılıyor. Bizim üst düzey tedavi hizmetleri sunmamızın yanında ekonomik olmamız ve hızlı randevu vermemiz yurt dışındaki hastalar tarafından tercih sebebi olarak görülmemizi sağlıyor. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak yurt içi ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen hastalara şifa olmaya devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin