Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ağustos, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü’ne 24 kişi alınacak

Zonguldak Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü 9 ay periyodik 24 kişilik Toplum Faydasına Program (TYP) müracaatları başladı.
Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü’ne TYP çerçevesinde 24 kişilik personel alımı için kaideler şöyle belirlendi:
"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak; Kuruma kayıtlı olmak; 18 yaşını tamamlamış olmak; Emekli ve malul aylığı almamak; lakin 31/05/2006 tarihli ve 5510 sayılı Toplumsal Sigortalar ve Genel Sıhhat Sigortası Kanununun 19 uncu unsurunun birinci fıkrası kapsamında daima iş göremezlik ödeneği alanlar TYP’ ye katılabilir. Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri hariç); Bir iştirakçi Toplum Faydasına Program kapsamında en fazla 9 ay çalışabilir. 27/09/2023 tarihinden itibaren toplamda 9 aydan az yararlanana bireyler, düzenlenecek programdan 9 aydan kalan müddetleri kadar yararlanabilecek, 9 ay ve daha fazla çalışanlar ise programdan yararlanamayacaktır. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) nazaran birebir adreste oturanların Taban Fiyat Tespit Komitesi tarafından belirlenen bir aylık minimum fiyatın hesaplanan net fiyatının 1,5 (bir buçuk) katını aşması halinde kelam konusu adreste oturan bireyler TYP ‘ye katılamayacaktır."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BARÜ Erkek Ragbi Takımından önemli başarı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Erkek Ragbi Grubu, Avrupa Üniversitelerarası Yedili Ragbi Şampiyonasında 5’inci oldu.

Ankara’da Bilkent İhsan Doğramacı Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesinin (ODTÜ) mesken sahipliğinde gerçekleştirilen Avrupa Üniversitelerarası Yedili Ragbi Şampiyonası tamamlandı. Farklı ülkelerden 10 erkek kadrosunun katıldığı turnuvada Bartın Üniversitesi (BARÜ) Erkek Ragbi Grubu, oynadığı 6 maçın 4’ünü kazanarak turnuvada Avrupa 5’inciliği elde etti.
BARÜ Erkek Ragbi Grubunun Türkiye Şampiyonu olarak katılmaya hak kazandığı turnuvada; Türkiye’den Koç Üniversitesi, ODTÜ, Almanya’dan Rhine-Westphalia Teknoloji Enstitüsü, Fransa’dan Pau & Pays De L’adour Üniversitesi, Portekiz’den Porto Üniversitesi, Nova Lizbon Üniversitesi, İspanya’dan Cunef Üniversitesi, San Jorge Üniversitesi ve Macaristan’dan Debrecen Üniversitesi grupları yer aldı.
BARÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Doç. Dr. Ender Eyuboğlu ve Arş. Gör. Mustafa Can Eser koordinatörlüğünde, yüksek lisans öğrencisi Yusuf Sarıçan’ın antrenörlüğünü yaptığı kadro, elde ettiği sonuçla memleketler arası seviyedeki birinci tertibinde kıymetli bir muvaffakiyet kaydetti.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, elde ettikleri muvaffakiyetten ötürü Erkek Ragbi Kadrosu ile Doç. Dr. Ender Eyuboğlu, Arş. Gör. Mustafa Can Eser ve ekip antrenörü Yusuf Sarıçan’ı tebrik ederek muvaffakiyetlerinin devamını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin