Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Karabük’e Geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB)  Spor Okulları kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Coşkun Güven’den 2023 yılında yürütülen sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri ile tesisler hakkında brifing aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ,İl Müdürü Coşkun Güven, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar, TÜGVA Karabük İl Temsilcisi Muhammet Akif Yığımlı, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ziyaretin ardından Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda devam eden GSB Spor Okulları Futbol ve Boks antrenmanını ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.  Ardından Stadyum Genç Ofiste “AnadoluyuzBiz” projesi kapsamında Ankara’ya gidecek gençlerle buluşarak Bakanlık faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin