Reklam
Reklam

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Karabük’e Geldi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB)  Spor Okulları kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Coşkun Güven’den 2023 yılında yürütülen sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri ile tesisler hakkında brifing aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ,İl Müdürü Coşkun Güven, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar, TÜGVA Karabük İl Temsilcisi Muhammet Akif Yığımlı, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ziyaretin ardından Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda devam eden GSB Spor Okulları Futbol ve Boks antrenmanını ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.  Ardından Stadyum Genç Ofiste “AnadoluyuzBiz” projesi kapsamında Ankara’ya gidecek gençlerle buluşarak Bakanlık faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 tutuklama

kastamonuda uyusturucu ve silah operasyonu 3 tutuklama jVmnPvZM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince 8-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 353 adet sentetik ecza hapı, 65 gram kannabinoid katkılı tütün, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 1 adet bıçak, 8 adet cep telefonu ve 7 adet SIM kart ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin