Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Karabük’e Geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB)  Spor Okulları kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Coşkun Güven’den 2023 yılında yürütülen sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri ile tesisler hakkında brifing aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ,İl Müdürü Coşkun Güven, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar, TÜGVA Karabük İl Temsilcisi Muhammet Akif Yığımlı, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ziyaretin ardından Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda devam eden GSB Spor Okulları Futbol ve Boks antrenmanını ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.  Ardından Stadyum Genç Ofiste “AnadoluyuzBiz” projesi kapsamında Ankara’ya gidecek gençlerle buluşarak Bakanlık faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin