Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2015 10:43 tarihinde yayınlandı
0

Gençlere Doğal Afet Eğitimi Verildi

BARTIN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliği ile gençlere doğal afetler konusunda bilinçlenme konularında eğitim verildi.
Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ‘Bilinçli Gençler’ sloganıyla gençlerin doğal afetler konusunda bilinçlenmesini sağlanması için Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenlerinin katılımıyla seminer gerçekleştirdi. Gençlere afetlerin oluşma nedenleri, afetlerin öncesinde alınması gereken önlemler, afet anında yapılması gerekenler hakkında AFAD eğitmenleri tarafından ayrıntılı bilgi verildi. Oldukça verimli geçen seminerin ardından gençler böylesine önemli bir konuda bilgilendirme yapıldığı için gençlik merkezi yetkilerine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin