Reklam
Reklam
genc isadami evinin pencerisinden asagiya dustu tl8Ky4lA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Genç işadamı evinin pencerisinden aşağıya düştü

Bartın’da genç bir işadamı konutunun pencersinden aşağıya düştü. Yaralanan işadamı, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye nazaran, Bartın Çaydüzü Mahallesi’nde yaşayan 26 yaşındaki M.D., 4. kattaki meskeninin bahçesinden yere çakıldı. Bedeninin belli kısımlarında kırıklar bulunduğu öğrenilen işadamının sıhhat durumunun düzgüne gittiği öğrenildi.

İhbarın akabinde olay yerine giden polis takımları, olay yeri inceleme başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

M.D.’nin 2020-2023 tarihleri ortasında 2.5 yıl Ak Parti Bartın Gençlik Kollar Başkanlığı misyonunu yürüttüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin