Genç basketçinin öldüğü kazada otomobil sürücüsü serbest bırakıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 11:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Genç basketçinin öldüğü kazada otomobil sürücüsü serbest bırakıldı

Diyarbakır’da bisikletiyle karşı yola geçmek isteyen basketbolcu Mihrace Yasemin Buğdaycı’ya çarpan otomobil sürücüsü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Sur ilçesi Kıtıbıl Mahallesi’nde meydana geldi. Zonguldak Spor Basket 67 Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Mihrace Yasemin Buğdaycı’ya (31), yaya geçidinden karşıya geçmek isterken, M.K. idaresindeki otomobil çarptı. Dicle Üniversitesi Hastaneleri’ne kaldırılan Buğdaycı, yaşam mücadelesini dün akşam kaybetti. Buğdaycı’nın cenazesi dün gece yakınları tarafından Bağlar ilçesindeki Yeniköy Asri Mezarlığı’na defnedildi.
Kazaya karışan otomobil sürücüsü M.K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin