Reklam
Reklam

GELİN BU BAYRAMI BİRLİKTE KUTLAYALIM

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Ekim, 2021 13:35 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyet’in 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında bugün Karabük Gar Müdürlüğü önünden başlayarak Kent Meydanında sona erecek Kortej Yürüyüşü yapılacak.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıldönümü tüm yurtta ve ülkemizde kutlanacak. Karabük’te de bugün Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında kortej yürüyüşü yapılacak. Karabük Gar Müdürlüğü önünden başlayacak olan yürüyüş Kent Meydanında sona erecek.

Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiği şu günlerde birlik ve beraberliğimizi bir kez daha ortaya koymak, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için tüm vatandaşlarımızı evlerine bayrak takarak ve bayraklarını alarak kortej yürüyüşüne ve diğer kutlamalara katılmaya davet ediyoruz.

Kent Meydanında sona erecek Kortej yürüyüşü  Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile sona erecek.

FENER ALAYI 19.30’DA BEŞBİNEVLERDE

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Fener alayı bu yıl Beşbinevlerde yapılacak. Beşbinevler İtfaiye alanında başlayacak tören 100. yıl mahallesi  sona erecek. Ardından 100. yıl mahallesinde DJ Yağız Dinçer ile ses ve ışık gösterisi yapılacak.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin