Düzce’de düğün için süslenerek hazırlanan gelin arabası, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Henüz gelin ve damadı alamadan kazaya karışan otomobil sürücüsü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Düzce’de meydana gelen kazada gelin arabası olarak süslenen B.G. idaresindeki 34 HGN 896 plakalı Opel marka otomobil, Kuyumcuzade Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan B.K. isimli kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan kadın yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın, Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Otomobil sürücüsü, kaza sonrası ifadesi alınmak ve gerekli işlemleri yapılmak üzere Osman Çatana Polis Merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Gelin arabası düğün yerine polis merkezine gitti
Karabük İl Genel Meclisi’nde Haziran ayı mesaisine başladı
Karabük İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında başladı. İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilk oturumda gündem maddeleri görüşülürken, Başkan Kirman yaptığı konuşmada son günlerde yaşanan yoğun yağışların etkilerine değindi.
Karabük’te etkili olan yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde heyelan, sel ve şev kaymalarının meydana geldiğini belirten Başkan Kirman, İl Özel İdaresi ekiplerinin yaşanan olumsuzluklara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ettiğini söyledi.
Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve ulaşımın güvenli şekilde sürdürülebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Meclis Başkanı Kirman, kapanan yolların kısa sürede yeniden ulaşıma açıldığını kaydetti. Sahada görev yapan ekiplere teşekkür eden Kirman, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
İl Özel İdaresi’nin içme suyu, kanalizasyon, tarımsal altyapı, eğitim ve diğer yatırım alanlarındaki çalışmalarını da planlanan program doğrultusunda sürdürdüğünü vurgulayan Kirman, İl Genel Meclisi olarak Karabük’ün her noktasına hizmet ulaştırma sorumluluğuyla hareket ettiklerini ifade etti.
Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Kirman, alınacak kararların Karabük ve ilçeleri için hayırlı olmasını temenni ederek Haziran ayı meclis toplantılarının verimli geçmesini diledi.
Konuşmanın ardından gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Kalan gündem maddelerinin ise hafta boyunca yapılacak toplantılarda ele alınacağı öğrenildi.

