Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Ağustos, 2023 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Şampiyonası başladı

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Mengücek Gazi Hava Koşusu Menzil Okçuluğu Türkiye Şampiyonası Erzincan’da başladı.
Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanlığının 2023 yılı faaliyet programında yer alan Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası Erzincan’da başladı. Mengücek Gazi Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası adı altında düzenlenen şampiyonaya İstanbul, Ankara, Adana, Artvin, Aydın, Bursa, Çorum, Düzce, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Zonguldak illerinden 50 kulüp ve toplamda 314 sporcu katıldı. Üzümlü ilçesinde hazırlanan 700 metrelik parkurda yapılan müsabakalar öncesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı (TGTOF) Başkanı Cengiz Toksöz, Üzümlü Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut birer konuşma yaparak katılımcıları selamladı. Ardından sporcular; mürekkep yay karma, sınırsız çekiş kuvveti erkek ve kadın, 50 Iibre 50 yaş üstü karma, 50 Iibre 18-49 yaş karma, 50 Iibre 14-17 yaş karma ve 35 Iibre 13 yaş ve altı karma kategorilerinde yarıştı.
TGTOF Başkanı Cengiz Toksöz, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Geleneksel Türk Okçuluğunun geliştirilmesi ve daha da yaygınlaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Türk Okçuluk Federasyonu Başkanlığının 2023 faaliyet takviminde yer alan Erzincan Mengücek Gazi Hava Koşusu Menzil Okçuluğu kategorisinde bugün ve yarın burada icra edeceğiz. Geçen yıl da Türkiye Şampiyonasını burada gerçekleştirmiştik. Yaklaşık 300’e yakın sporcu burada yarışıyor. Minikler kategorisinden, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisi olmak üzere yarışlar yapılıyor. He yıl farklı illerde müsabakalar yaparak Türk Okçuluğunu yaymak için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen müsabakalarda ödül alan sporcular yarın yapılacak ödül töreninde madalyalarını alacak. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin