Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:41 tarihinde yayınlandı
0

Geleneksel Mahalle İftarları Kirkille de Başladı

Safranbolu Belediyesi Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çarşı merkezinde ki iftarlarının yanında mahalle iftarlarına da devam ediyor.

Safranbolu Belediyesinin mahalle iftarları geçen yılki gibi kaldığı yerden devam ederken, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy da Kirkille Mahallesi sakinleri ile birlikte orucunu açtı. Oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte orucunu açan Başkan Aksoy sıraya girip yemeğini alırken, görevli personele iftar yemeklerine özendikleri, hijyene dikkat ettikleri için teşekkür etti.

İftar sonrası edilen duaların ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Aksoy; “Mahalle iftarlarımızın startını Kirkille Mahallemizden verdik. Çok şükür hizmetlerimize de bu buradan başladık. Doğalgaz çalışmasını başlattık, park sıkıntısını çözdük. El birliği ile inşallah tüm sıkıntılarımızı çözeceğiz. Bizler bu akşam sizlerle bir araya gelerek iftarımızı yaptık. Ben iftarımıza icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kirkille Mahalle Muhtarı Mahmut Doğan ise; yaptığı kısa konuşmada “Belediyemizin ilk iftarını mahallemizde açtırması bizleri gururlandırmıştır. Belediyemizin doğalgaz firması ile birlikte çalışması sonucu mahallemiz doğalgaza kavuştu. Bunun peşinden yollarımızın yapılıyor. Ben başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin