Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Geleneksel Mahalle İftarları Kirkille de Başladı

Safranbolu Belediyesi Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çarşı merkezinde ki iftarlarının yanında mahalle iftarlarına da devam ediyor. Safranbolu Belediyesinin mahalle iftarları geçen yılki gibi kaldığı yerden devam ederken, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy da Kirkille Mahallesi sakinleri ile birlikte orucunu açtı. Oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte orucunu açan Başkan Aksoy sıraya girip yemeğini alırken, görevli personele iftar yemeklerine özendikleri, hijyene dikkat ettikleri için teşekkür etti. İftar sonrası edilen duaların ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Aksoy; “Mahalle iftarlarımızın startını Kirkille Mahallemizden verdik. Çok şükür hizmetlerimize de bu buradan başladık. Doğalgaz çalışmasını başlattık, park sıkıntısını çözdük. El birliği ile inşallah tüm sıkıntılarımızı çözeceğiz. Bizler bu akşam sizlerle bir araya gelerek iftarımızı yaptık. Ben iftarımıza icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Kirkille Mahalle Muhtarı Mahmut Doğan ise; yaptığı kısa konuşmada “Belediyemizin ilk iftarını mahallemizde açtırması bizleri gururlandırmıştır. Belediyemizin doğalgaz firması ile birlikte çalışması sonucu mahallemiz doğalgaza kavuştu. Bunun peşinden yollarımızın yapılıyor. Ben başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polisi görünce kaçan motosikletli, kaza yapınca yakalandı

Bartın’da polisi görünce kaçmaya başlayan motosiklet şoförü kaza yaptı. Yaralanan şoförün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye Bartın Köyortası Mahallesi’nde 2-3 motosikletin gürültü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis takımı yönlendirildi. Polis otosunu gören motosikletli gençler, kaçmaya başladı. 17 yaşındaki H.C.Ç. yönetimindeki 67 ADS 330 plakalı motosiklet, 176. Cadde üzerinde devrildi. Yaralanan gencin yardımına ise polisler yetişti. Şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımının birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücü H.C.Ç’nin ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, kaza yapan arkadaşına yardım etmek için duran ve ismi öğrenilemeyen 74 ABS 531 plakalı motosikletin şoförünün de ehliyeti olmadığı ve yasal hududun üzerinde alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülerden H.C.Ç hakkında isimli süreç başlatılırken, başkasına ise para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin