(HABER MERKEZİ) – Gelecek Partisi Eskipazar İlçe Başkanı Adnan Aluç Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde gerçekleştirilen ve Karabük’te 53 kişi olarak planlanan personel alımına ilişkin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
Başkan Aluç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2022 Türkiyesi’nde ülke genelinde bütün İŞKUR müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluştuğuna vurgu yaptı ve “Fotoğrafta gördüğünüz yer Karabük İŞKUR Müdürlüğü’nün önü. İnsanlar bir umut için hayallerini gerçekleştirmek için bu kuyruğun sonunda sağlık hizmetine adım atmak için 21.yüzyılda iş kuyruğuna girmiş.
Aldığımız duyumlara göre iktidar partisinin ilçe başkanları veya yönetimden bazı kişiler ellerinde isimlerle bazı kişilere baskı yaparak isim vermeye başlamışlar.
Hatta bazı hastane çalışanlarından bize söylenenler bile çok vahim
Herkesin yeri belli bile diyorlar.
Biz bu işin özellikle takipçisi olacağız” ifadelerine yer verdi.


Gelecek Partisi Hastaneye Personel Alımına Dikkat Çekti
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


