(HABER MERKEZİ) – Gelecek Partisi Eskipazar İlçe Başkanı Adnan Aluç Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde gerçekleştirilen ve Karabük’te 53 kişi olarak planlanan personel alımına ilişkin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
Başkan Aluç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2022 Türkiyesi’nde ülke genelinde bütün İŞKUR müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluştuğuna vurgu yaptı ve “Fotoğrafta gördüğünüz yer Karabük İŞKUR Müdürlüğü’nün önü. İnsanlar bir umut için hayallerini gerçekleştirmek için bu kuyruğun sonunda sağlık hizmetine adım atmak için 21.yüzyılda iş kuyruğuna girmiş.
Aldığımız duyumlara göre iktidar partisinin ilçe başkanları veya yönetimden bazı kişiler ellerinde isimlerle bazı kişilere baskı yaparak isim vermeye başlamışlar.
Hatta bazı hastane çalışanlarından bize söylenenler bile çok vahim
Herkesin yeri belli bile diyorlar.
Biz bu işin özellikle takipçisi olacağız” ifadelerine yer verdi.


0
Gelecek Partisi Hastaneye Personel Alımına Dikkat Çekti
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.


