(HABER MERKEZİ) – Gelecek Partisi Eskipazar İlçe Başkanı Adnan Aluç Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde gerçekleştirilen ve Karabük’te 53 kişi olarak planlanan personel alımına ilişkin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
Başkan Aluç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2022 Türkiyesi’nde ülke genelinde bütün İŞKUR müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluştuğuna vurgu yaptı ve “Fotoğrafta gördüğünüz yer Karabük İŞKUR Müdürlüğü’nün önü. İnsanlar bir umut için hayallerini gerçekleştirmek için bu kuyruğun sonunda sağlık hizmetine adım atmak için 21.yüzyılda iş kuyruğuna girmiş.
Aldığımız duyumlara göre iktidar partisinin ilçe başkanları veya yönetimden bazı kişiler ellerinde isimlerle bazı kişilere baskı yaparak isim vermeye başlamışlar.
Hatta bazı hastane çalışanlarından bize söylenenler bile çok vahim
Herkesin yeri belli bile diyorlar.
Biz bu işin özellikle takipçisi olacağız” ifadelerine yer verdi.


Gelecek Partisi Hastaneye Personel Alımına Dikkat Çekti
Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı
Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.
Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.


