(HABER MERKEZİ) – Gelecek Partisi Eskipazar İlçe Başkanı Adnan Aluç Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde gerçekleştirilen ve Karabük’te 53 kişi olarak planlanan personel alımına ilişkin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
Başkan Aluç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2022 Türkiyesi’nde ülke genelinde bütün İŞKUR müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluştuğuna vurgu yaptı ve “Fotoğrafta gördüğünüz yer Karabük İŞKUR Müdürlüğü’nün önü. İnsanlar bir umut için hayallerini gerçekleştirmek için bu kuyruğun sonunda sağlık hizmetine adım atmak için 21.yüzyılda iş kuyruğuna girmiş.
Aldığımız duyumlara göre iktidar partisinin ilçe başkanları veya yönetimden bazı kişiler ellerinde isimlerle bazı kişilere baskı yaparak isim vermeye başlamışlar.
Hatta bazı hastane çalışanlarından bize söylenenler bile çok vahim
Herkesin yeri belli bile diyorlar.
Biz bu işin özellikle takipçisi olacağız” ifadelerine yer verdi.


Gelecek Partisi Hastaneye Personel Alımına Dikkat Çekti
Ordu’da sel ve heyelan
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.
İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.
Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.
Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.


