(HABER MERKEZİ) – Gelecek Partisi Eskipazar İlçe Başkanı Adnan Aluç Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde gerçekleştirilen ve Karabük’te 53 kişi olarak planlanan personel alımına ilişkin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
Başkan Aluç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2022 Türkiyesi’nde ülke genelinde bütün İŞKUR müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluştuğuna vurgu yaptı ve “Fotoğrafta gördüğünüz yer Karabük İŞKUR Müdürlüğü’nün önü. İnsanlar bir umut için hayallerini gerçekleştirmek için bu kuyruğun sonunda sağlık hizmetine adım atmak için 21.yüzyılda iş kuyruğuna girmiş.
Aldığımız duyumlara göre iktidar partisinin ilçe başkanları veya yönetimden bazı kişiler ellerinde isimlerle bazı kişilere baskı yaparak isim vermeye başlamışlar.
Hatta bazı hastane çalışanlarından bize söylenenler bile çok vahim
Herkesin yeri belli bile diyorlar.
Biz bu işin özellikle takipçisi olacağız” ifadelerine yer verdi.


146
Gelecek Partisi Hastaneye Personel Alımına Dikkat Çekti
33
Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.


