“Geleceğe Yön Veren Kadınlar” programı 5 Kasım Salı günü Samsun’da gerçekleştirilecek.
Samsun’da kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve kadın istihdamının artırılması amacıyla; Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKA) iş birliğiyle, 5 Kasım 2024 tarihinde başarılı rol model kadın girişimcilerin konuşmacı olarak katılacağı “Geleceğe Yön Veren Kadınlar” isimli bir program düzenlenecek. Program ile kadın girişimciliğini teşvik etmek ve kadınlara ilham verilmesi amacıyla; ülke çapında başarılı kadın girişimcilerin başarı hikâyelerinin ve tecrübelerinin paylaşılması hedeflendi.
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün de katılacağı “Geleceğe Yön Veren Kadınlar” programında Tasarımcı Dilek Hanif, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Aydoğdu, Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney ve iş kadını Banu Dedeman iş hayatında kadının önemi ve kendi başarı hikâyelerini paylaşacak.
“Geleceğe Yön Veren Kadınlar” program 5 Kasım Salı günü saat 13.30’da Samsun TSO Konferans Salonu’nda başlayacak.


110
“Geleceğe Yön Veren Kadınlar” Samsun’da
24
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

