Reklam
Reklam

“Gel oğlum gel” diye seslendiği ayı, kulaklarını dikerek poz verdi

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde aracıyla seyir halinde iken ayı ile karşılaşan şahıs, “gel oğlum gel” diye ayıya seslendi. Kulaklarını havaya diken ayı, kendisini çeken cep telefonuna poz verdikten sonra ormanlık alanda gözden kayboldu.
Sinop’un Türkeli ilçesinden Kastamonu’ya seyir halinde olan Nurullah Kılıç, Kastamonu-Çatalzeytin karayolu Isırganlık mevkiine geldiği sırada yol kenarında ayı fark etti. Aracını durduran Nurullah Kılıç, cep telefonuyla ayıyı görüntülemeye başladı. Ayıya “gel oğlum gel” şeklinde seslenen Nurullah Kılıç, ayının kulaklarını dikerek kendisine adeta poz vermesi karşısında hayrete düştü.
Ayı, kendisine seslenen Kılıç’a bir süre poz verdikten sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu.
Sinop’un Türkeli ilçesinden Kastamonu’ya gittiğini söyleyen Nurullah Kılıç, Isırganlık mevkiinde yol kenarında ayıyı fark ettiğini söyledi.
Ayının ani bir şekilde ortaya çıkmasıyla şaşırdığını ve hemen cep telefonuyla çekerek bu ilginç anı kaydettiğini belirten Kılıç, “Ayının bana poz vermesi ve ilgi çekici bir şekilde kameraya bakması karşısında şaşırdım. Ayının kameraya bakması ve poz vermesi olayın daha da dikkat çekici hale gelmesine neden oldu. Aslında bu bizlere bir nevi hem ayıların yiyecek bulma zorluğuna dikkat çekerken hem de insanların doğal yaşamla uyum içinde nasıl hareket etmeleri gerektiğini hatırlatıyor. Benim için güzel ve unutulmaz bir an oldu” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin