“Gel oğlum gel” diye seslendiği ayı, kulakları dikerek poz verdi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0
0

“Gel oğlum gel” diye seslendiği ayı, kulakları dikerek poz verdi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde aracıyla seyir halinde iken ayı ile karşılaşan şahıs, “gel oğlum gel” diye ayıya seslendi. Kulakları havaya diken ayı, kendisini çeken cep telefonuna poz verdikten sonra ormanlık alanda gözden kayboldu.

Sinop’un Türkeli ilçesinden Kastamonu’ya seyir halinde olan Nurullah Kılıç, Kastamonu-Çatalzeytin Karayolu Isırganlık mevkiine geldiği sırada yol kenarında ayı olduğunu fark etti. Aracını durduran Kılıç, cep telefonuyla ayıyı görüntülemeye başladı. Ayıya “gel oğlum gel” şeklinde seslenen Nurallah Kılıç, ayının kulaklarını dikerek kendisine adeta poz vermesi karşısında hayrete düştü.

Ayı, kendisine seslenen Kılıç’a bir süre poz verdikten sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu.

Sinop’un Türkeli ilçesinden Kastamonu’ya gittiğini söyleyen Nurullah Kılıç, Isırganlık mevkiinde yol kenarında ayıyı fark ettiğini söyledi.

Ayının ani bir şekilde ortaya çıkmasıyla şaşırdığını ve hemen cep telefonuyla çekerek bu ilginç anı kaydettiğini belirten Kılıç, “Ayının bana poz vermesi ve ilgi çekici bir şekilde kameraya bakması karşısında şaşırdım. Ayının kameraya bakması ve poz vermesi olayın daha da dikkat çekici hale gelmesine neden oldu. Aslında bu bizlere bir nevi hem ayıların yiyecek bulma zorluğuna dikkat çekerken hem de insanların doğal yaşamla uyum içinde nasıl hareket etmeleri gerektiğini hatırlatıyor. Benim için güzel ve unutulmaz bir an oldu” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kp idmanyurdu
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 17:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu’ndan Nefes Kesen Galibiyet: 3-2

Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. Maça etkili başlayan Karabük İdmanyurdu, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede baskı kurdu. Ancak Fatsa Belediyespor, oyundan kopmayarak skora denge getirdi ve ilk yarı karşılıklı gollerle tamamlandı.

İkinci yarıda tempo daha da yükselirken, Karabük İdmanyurdu Spor 87. dakikada golü buldu ve yeniden üstünlüğü ele aldı. Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa İlçe Stadyumu’ndan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla birlikte Karabüklü taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma boyunca ortaya konan mücadele ve tempo ise izleyenlerden tam not aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin