Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2023 14:57 tarihinde yayınlandı
0

Gedikoğlu’ndan Kongre Daveti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kongresi  17 Eylül Pazar günü saat 12.00’de 100. Yıl Kültür Merkezinde yapılacak.  Tek liste ile gidilecek Genel Kurulda Cenk Gedikoğlu Başkan adayı.

Yapılacak olan kongreye tüm Karabük halkını davet eden Gedikoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda 9 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Türkiye genelinde kongre süreçlerimiz başlamıştır. Bizler de Karabük teşkilatı olarak MHP ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Tüm ilçe kongrelerimiz sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Görev alan tüm İlçe Başkanlarımıza başarılar diliyoruz.

Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda bu hafta sonu il kongremizi gerçekleştireceğiz. Karabük halkını, milliyetçi, ülkücü hareket içerisinde emek ve gönül vermiş her bir ülküdaşımızı 17 Eylül 2023 Pazar günü saat 12.00’de Karabük 100. Yıl Kültür Merkezinde tertip edeceğimiz MHP Karabük İl Başkanlığı 14.ncü olağan İl Kongresine davet ediyorum.”  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin