Gedikoğlu’ndan Beşbinevlerspor’a moral ziyareti - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
27 Mart, 2022 12:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Gedikoğlu’ndan Beşbinevlerspor’a moral ziyareti

Karabük U 18 liginde Beşbinevlerspor fırtınası esmeye devam ediyor. Cuma günü Safranbolu’da karşılaştığı güçlü rakibi Ovacıkspor’u Arda Yazıcı’nın biri penaltıdan olmak üzere 2 golüyle deviren Beşbinevlerspor’un gençleri adım adım şampiyonluğa koşuyor.
Geride kalan 10 haftada 28 puan toplayarak Ovacıkspor’a 4 puan fark atan namağlup lider Beşbinevlerspor’a MHP’li iş adamından moral desteği geldi.
Rolmak Döküm firmasının sahibi, MHP Karabük İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu Beşbinevler U 18 takımının Ovacıkspor karşılaşmasını izledi.
Gedikoğlu’nun moral ve destek ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Beşbinevlerspor Kulübü As Başkanı Nuri Payal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şehrimizin genç ve başarılı iş insanlarından Sayın Gedikoğlu’nun takımımıza destek için maç öncesi yaptığı ziyaret bizleri ziyadesiyle onure etmiştir. Beşbinevlerspor Kulübü olarak Sayın başkana bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

0a91b6d7 0e44 4ca5 b50c 0e2f8b936903

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta trafik kazasi kamerada 2 yarali MX9j33eC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafik kazası kamerada: 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, C.E. idaresindeki 67 TN 846 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.T. yönetimindeki 21 AGU 680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü C.E. ile araçta yolcu olarak bulunan H.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin