Reklam
Reklam

Gedikoğlu’ndan Beşbinevlerspor’a moral ziyareti

Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
27 Mart, 2022 12:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabük U 18 liginde Beşbinevlerspor fırtınası esmeye devam ediyor. Cuma günü Safranbolu’da karşılaştığı güçlü rakibi Ovacıkspor’u Arda Yazıcı’nın biri penaltıdan olmak üzere 2 golüyle deviren Beşbinevlerspor’un gençleri adım adım şampiyonluğa koşuyor.
Geride kalan 10 haftada 28 puan toplayarak Ovacıkspor’a 4 puan fark atan namağlup lider Beşbinevlerspor’a MHP’li iş adamından moral desteği geldi.
Rolmak Döküm firmasının sahibi, MHP Karabük İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu Beşbinevler U 18 takımının Ovacıkspor karşılaşmasını izledi.
Gedikoğlu’nun moral ve destek ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Beşbinevlerspor Kulübü As Başkanı Nuri Payal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şehrimizin genç ve başarılı iş insanlarından Sayın Gedikoğlu’nun takımımıza destek için maç öncesi yaptığı ziyaret bizleri ziyadesiyle onure etmiştir. Beşbinevlerspor Kulübü olarak Sayın başkana bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

0a91b6d7 0e44 4ca5 b50c 0e2f8b936903

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

orduda 3 aracin karistigi kazada 6 kisi yaralandi mID4WIbs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin