Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Şubat, 2023 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Geçici Ahşap Evleri Sitesi Safranbolu’da Değerlendirildi

6 Şubat tarihinde  meydana gelen ve 10 İlde büyük yıkıma neden olan  depremin ardından afet bölgesine gönderilecek ayni ve nakdi yardımlarla ilgili olarak Karabük’te  faaliyet gösteren Odaların Yönetim Kurulu Başkanlarından oluşan Deprem Yardımları Koordinasyon Kurulunun Üst Kurul Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında yapıldı.

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde yapılan toplantıya; Karabük Valisi Fuat Gürel’in yanı sıra Safranbolu Kaymakam V. Gizem Tokur, Belediye Başkanı Elif Köse, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çankal, İlçe jandarma Komutanı J.Yzb. Hasan Arıkan, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Oda Temsilcileri ve iş insanları katıldı.

Toplantıda Karabük’ün  yüzölçümü bakımından en büyük orman varlıklarına sahip olması nedeniyle afet bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için ağaç evlerden oluşturulması planlanan Karabük Ahşap Evler Sitesi çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunularak, bölgeden gelen gıda talepleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
milletvekili sahin en buyuk gucumuz kardesligimiz ve meseleleri suhuletle cozebilme irademizdir bTrrrX4L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.

Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.

Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin