blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Geceleyin lokantaya girip çaldığı parayla içki içti, otel borcunu ödedi

Tokat’tan geldiği Samsun’da geceleyin lokantaya giren şahıs çaldığı parayla içki içti, kaldığı otelin borcunu ödedi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı’nda 20 Kasım gece 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsız lokantanın camını aralayarak içeri girdi ve kasada bulunan 2 bin TL parayı çaldı. Olay fark edilince polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları takip ve çalışma sonucu hırsızlık olayını Tokat’tan Samsun’a gelip bir otelde kalan T.Ö.’nün (39) gerçekleştirdiğini tespit etti. Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından otelde yakalanan T.Ö. gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
T.Ö.’nün çaldığı paranın yarısı ile içki içtiği, diğer yarısı ile de otel borcunu ödediği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Güzelyaka köyünde kursiyerlerin ürettikleri ürünler sergilendi

Çaycuma ilçesine bağlı Güzelyaka Köyü’nde Hayat Uzunluğu Öğrenme Haftası sene sonu programı kapsamında her yıl klasik olarak gerçekleştirilen Halk Eğitim Merkezi standında kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları eserler açılan stantla görücüye çıktı.
Düzenlenen açılış merasimine; İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, İlçe Ulusal Eğitim Şube Müdürleri Özkan Yıldırım Veli Ceng, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çaycuma İlçe Lideri Mustafa Kaplan, Saadet Partisi Çaycuma İlçe Lideri Engin Zeren, MHP Perşembe Belde Başkanı Özkan Miyanyedi, Halk Eğitim Müdür Yardımcıları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Serginin açılış merasimi öncesinde hürmet duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde konuşma yapan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Üzülmez; "Her vakit, her yerde, herkese eğitim" prensibiyle çıktığımız bu yolda, bireyleri hayata hazırlamanın, onlara yeni ufuklar açmanın ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Halk Eğitimi Merkezimiz, beşikten mezara kadar devam eden öğrenme sürecinde, her yaştan ve her kesitten vatandaşımıza eşit ve erişilebilir eğitim imkânları sunmaktadır.
7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Bir hobi edinmek isteyen, yeni bir meslek öğrenmek isteğinde olan ya da yeteneklerini belgelendirmek isteyen herkes, Halk Eğitimi Merkezimizin kapısını çalıyor. Bugün burada sergilenen birbirinden kıymetli el emeği, göz ışığı eserler, bu sürecin ne kadar verimli geçtiğinin en hoş ispatıdır. Halk Eğitimi Merkezimizde, 75 farklı alanda310kursla vatandaşlarımıza fiyatsız eğitim imkânı sunduk. Bu kurslarımızda toplam 5.500 kişi faydalandı. Bugün burada emeklerinizin karşılığını görmek, sizlerin heyecanına ortak olmak bizleri gururlandırıyor. Standımızda emeği geçen öncelikle Muhtarımıza, tüm kursiyerlerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin azmi ve çalışkanlığı, Halk Eğitimi Merkezimizin muvaffakiyetinin temel taşıdır" formunda konuştu.
Yapılan konuşmanın akabinde standın açılış kurdelesi protokol tarafından kesilmesinden sonra kursiyerlere kurs bitirme evrakları takdim edilmesinin akabinde halk oyunları gösterisi, zeybek oyunu ve mahallî halk sanatkarları tarafından küçük bir konser verildi. Sonrasında ise iştirakçilere ikramlarda bulunuldu. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin