Reklam
Reklam
geceleyin lokantaya girip caldigi parayla icki icti otel borcunu odedi 8gv4E6SV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Geceleyin lokantaya girip çaldığı parayla içki içti, otel borcunu ödedi

Tokat’tan geldiği Samsun’da geceleyin lokantaya giren şahıs çaldığı parayla içki içti, kaldığı otelin borcunu ödedi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı’nda 20 Kasım gece 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsız lokantanın camını aralayarak içeri girdi ve kasada bulunan 2 bin TL parayı çaldı. Olay fark edilince polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları takip ve çalışma sonucu hırsızlık olayını Tokat’tan Samsun’a gelip bir otelde kalan T.Ö.’nün (39) gerçekleştirdiğini tespit etti. Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından otelde yakalanan T.Ö. gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

T.Ö.’nün çaldığı paranın yarısı ile içki içtiği, diğer yarısı ile de otel borcunu ödediği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saglik ocaginda yilan panigi 37DyzEq7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Sağlık ocağında yılan paniği

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde sağlık ocağına giren yılan, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğal yaşam alanına bırakıldı.

Alaplı ilçesinde Alaplı 1 No’lu Sağlık Ocağı’nda yılan gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Müdürlük bünyesinde görev yapan yılan yakalama timi, duvar arasından çıkan 1,5 metre yılanı yakalandı. Yakalanan yılan daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.

İtfaiye yetkilileri, havaların ısınmasıyla birlikte bu yıl bölgede yılanların daha fazla görülebileceğini belirterek, özellikle tarım alanlarında sık rastlanan hazer yılanının doğa ve tarım açısından faydalı bir tür olduğunu hatırlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin