blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2024 15:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gazze’de can kaybı 37 bin 658’e yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’nde 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 37 bin 658’e yükseldi.

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki katliamlarını 263 gündür sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun son 24 saatte sivillere yönelik 3 saldırı gerçekleştirdiği, 32 kişinin hayatını kaybettiği, 139 kişinin de yaralandığı bildirildi. Saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 37 bin 658’e, yaralananların sayısının da 86 bin 237’ye yükseldiği kaydedildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da örtü yangını ormana sıçramadan söndürüldü

Bolu’da tarım toprağı ile ormanlık alan ortasında çıkan örtü yangını, takımların vaktinde müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.
Yangın, saat 21.30 sıralarında Taşkesti Beldesi’ne bağlı Kovucak Köyü mevkiinde meydana geldi. Şimdi belirlenemeyen bir nedenle çıkan örtü yangını, etraftakilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Taşkesti Orman İşletme Müdürlüğü ve Taşkesti Belediyesi İtfaiye Amirliği gruplarının süratli müdahalesiyle kısa müddette denetim altına alındı. Yangının ormanlık alana sıçramadan söndürülmesi olası bir faciayı önledi. Bölgede soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedenine ait inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin