Reklam
Reklam
yeni proje 7 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2024 14:45 tarihinde yayınlandı
0

Gazze’de can kaybı 37 bin 124’e yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana düzenlediği saldırılarda can kaybı 37 bin 124’e yükseldi.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki katliamlarına 248 gündür devam ediyor. Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte düzenlediği 5 saldırıda 40 kişinin hayatını kaybettiği, 218 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, 7 Ekim’den bu yana düzenlenen saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 37 bin 124’e, yaralı sayısının ise 84 bin 712’ye yükseldiği kaydedildi.

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) tarafından yapılan açıklamada, Gazze’deki yıkımın tarif edilemez bir biçimde olduğu belirtilerek, “BM Uydu Merkezinin raporuna göre binaların yarısından fazlası yıkıldı. Enkazın temizlenmesi yıllar alacak. Bu savaşın psikolojik travmasını tedavi etmek daha da uzun sürecek. Bu acılar artık son bulmalı” ifadesi kullanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin