Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Şubat, 2024 13:52 tarihinde yayınlandı
0

Gazze’de can kaybı 27 bin 840’a yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 125 gündür devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 27 bin 840’a, yaralıların sayısı ise 67 bin 317’ye yükseldi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 125 gündür devam ediyor. İsrail’in kısıtlamaları ve saldırıları nedeniyle insani krizin tehlikeli seviyelere ulaştığı bölgede, bombardıman nedeniyle can kaybı günden güne artıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçleri tarafından son 24 saatte düzenlenen saldırılarda 130 kişinin hayatını kaybettiği, 170 Filistinlinin de yaralandığı duyuruldu.

Açıklamada ayrıca saldırıların başladığı 7 Ekim tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 27 bin 840’a, yaralı sayısının ise 67 bin 317’ye yükseldiği aktarıldı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
98cc92fe a72f 41db ae19 4c921acceb80
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Olay Haber sahibi evinde ölü bulundu

‘Karabük Olay Haber’ isimli internet haber sitesinin sahibi Muhammet Çakır, yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti.

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Muhammet Çakır’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Çakır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde yoğun bir duman kokusu tespit eden ekipler, odada yanmış mangal kömürü buldu.

Yetkililer, Çakır’ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan, Çakır’ın geride üç kişiye hitaben yazılmış bir mektup bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin