Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Şubat, 2024 13:52 tarihinde yayınlandı
0

Gazze’de can kaybı 27 bin 840’a yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 125 gündür devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 27 bin 840’a, yaralıların sayısı ise 67 bin 317’ye yükseldi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 125 gündür devam ediyor. İsrail’in kısıtlamaları ve saldırıları nedeniyle insani krizin tehlikeli seviyelere ulaştığı bölgede, bombardıman nedeniyle can kaybı günden güne artıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçleri tarafından son 24 saatte düzenlenen saldırılarda 130 kişinin hayatını kaybettiği, 170 Filistinlinin de yaralandığı duyuruldu.

Açıklamada ayrıca saldırıların başladığı 7 Ekim tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 27 bin 840’a, yaralı sayısının ise 67 bin 317’ye yükseldiği aktarıldı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kiraathaneden 12 bin lira calan supheli tutuklandi eMUqcUZK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı

Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.

Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin