Gazilerden Vali Gürel’e Gaziler Günü Ziyareti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2022 11:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Gazilerden Vali Gürel’e Gaziler Günü Ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği başkanları 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Karabük Valisi Fuat Gürel’i ziyaret etti.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Nihat Kılıç ve dernek üyelerinden oluşan heyet Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sezgin Küçüktepe’nin eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fuat Gürel, devletin her daim şehit ve gazilerin yanında olduğunu belirterek tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik etti. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq2 8
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
31 Mart, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeşil Vatan bilinci küçük yüreklerde filizleniyor

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü, geleceğimizin teminatı çocuklara yönelik anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenledi.

Balıkısık İşletme Şefi Beyza Şimşek, Satuk Balıkısık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine ormanların önemi, ekosisteme katkıları ve doğayı koruma bilinci hakkında bilgi verdi.

Etkinlik sadece bilgi paylaşımıyla sınırlı kalmadı; çocukların kalplerine Yeşil Vatan sevgisi de işlendi. Programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak, doğa ve çevre bilincinin kalıcı hale gelmesi sağlandı.
Yenice Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, “Ormanlar sadece bugünün değil, yarınların da emaneti. Çocuklarımızda doğa sevgisi oluşturmak ve çevre farkındalığını artırmak adına çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor. Çünkü biliyoruz ki, ormanı korumanın en güçlü yolu, onu sevecek nesiller yetiştirmektir,” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin