Gaziantep'ten Karabük'e yardım eli - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2022 09:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Gaziantep’ten Karabük’e yardım eli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Karabük’te etkili olan yağış nedeniyle oluşan taşkın ve selin ardından, afet bölgesine yardım elini uzattı.

Karabük’ün Eskipazar ve Yenice ilçelerinde yaşanan sel sonrası Gaziantep Büyükşehir, 2 dozer, 2 ekskavatör, 4 tır ve 11 personeliyle dere ıslahı ve çökmüş yolların enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyor. Büyükşehir ekipleri, Eskipazar Deresi ve İncedere Çayı’nın taşması sonucu yıkılan yollar, köprüler ve su altında kalan tarım arazileri için, diğer ekiplerle koordineli çalışıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, son haftalarda yurdun belli bölgelerinde yaşanan aşırı yağışlarla birlikte sel felaketlerinin yaşandığını anımsatarak, hasar gören bölgelerdeki vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sahip olduğu imkanlarının aynı zamanda devletin imkanı olduğunu ifade eden Şahin, “Hizmetlerimizde her zaman önceliğimiz insan. Bize ihtiyaç duyulan her yerde ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla var olmaya hazırız. Karabük’te de en kısa sürede selin neden olduğu hasarın giderileceğine inancımız tamdır. Bu felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin