Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2022 09:37 tarihinde yayınlandı
0

Gaziantep’ten Karabük’e yardım eli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Karabük’te etkili olan yağış nedeniyle oluşan taşkın ve selin ardından, afet bölgesine yardım elini uzattı.

Karabük’ün Eskipazar ve Yenice ilçelerinde yaşanan sel sonrası Gaziantep Büyükşehir, 2 dozer, 2 ekskavatör, 4 tır ve 11 personeliyle dere ıslahı ve çökmüş yolların enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyor. Büyükşehir ekipleri, Eskipazar Deresi ve İncedere Çayı’nın taşması sonucu yıkılan yollar, köprüler ve su altında kalan tarım arazileri için, diğer ekiplerle koordineli çalışıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, son haftalarda yurdun belli bölgelerinde yaşanan aşırı yağışlarla birlikte sel felaketlerinin yaşandığını anımsatarak, hasar gören bölgelerdeki vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sahip olduğu imkanlarının aynı zamanda devletin imkanı olduğunu ifade eden Şahin, “Hizmetlerimizde her zaman önceliğimiz insan. Bize ihtiyaç duyulan her yerde ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla var olmaya hazırız. Karabük’te de en kısa sürede selin neden olduğu hasarın giderileceğine inancımız tamdır. Bu felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kiraathaneden 12 bin lira calan supheli tutuklandi eMUqcUZK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı

Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.

Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin