Gazi Park’a yeni çehre - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İmsaka kalan --:--
gazi parka yeni cehre lwOeMwt7 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Gazi Park’a yeni çehre

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Park, yenilenen yüzü ile hizmete açılıyor. Gazi Park’ta devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşların nefes alacağı alanların sayısını artırma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

İlkadımlıların özlemle beklediği en önemli dinlenme alanlarından biri olan İlkadım Belediyesi Gazi Park, yeni görünümüne kavuşuyor. İstiklal Caddesi üzerinde Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü karşısında bulunan Gazi Park; peyzaj çalışmaları, sosyal donatı alanları, aydınlatma sistemleri ve güvenlik kameralarıyla vatandaşların gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği daha güvenli bir ortam haline gelecek. İhtiyaçlar doğrultusunda her detayın düşünüldüğü yaşam alanında gerçekleşen yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi olarak İlkadımlıların mutluluğu için, yaşamaktan keyif aldıkları bir ilçe ortaya çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Kurnaz, “İnsan odaklı ve çevreye duyarlı yönetim anlayışımız doğrultusunda, tam şehrimizin merkezinde yer alan Gazi Parkımızı yenilenen yüzüyle önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Vatandaşlarımızın kendilerine ve sevdiklerine zaman ayıracakları, rahat bir nefes alacakları ve huzura kavuşacakları bir mekân olacak Gazi Parkımız inşallah. İçerisinde açık ve kapalı oturma alanları, büfesi, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı büyük ve modern bir yaşam alanı olan Gazi Park’ta vatandaşlarımız tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sevdikleriyle güzel anılar biriktirebilecekler. Bu duygu ve düşüncelerle yenileme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyor değerli hemşerilerime sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dsdsds
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Mart, 2026 18:00 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’DE  OLAĞAN GENEL KURUL TARİHİ NETLEŞTİ

Karabük’ün köklü sanayi devi KARDEMİR, 2026 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını 10 Nisan’da gerçekleştirecek.

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR), 2025 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 10 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Şirket Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantı saat 09.30’da KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Toplantıda 17 maddelik bir gündem ele alınacak.

Genel kurulda, 2025 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetim Rapor Özeti ve konsolide mali tabloların okunarak müzakere edilmesi ve onaya sunulması bekleniyor. Ayrıca, 2024 ve 2025 yıllarına ait Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları’na (TSRS) uyumlu sürdürülebilirlik raporları da ilk kez genel kurulun bilgisine ve onayına sunulacak.

Gündemin önemli başlıklarından biri de Şirket’in kayıtlı sermaye tavanına ilişkin sürenin güncellenmesi olacak. Mevcut esas sözleşmede Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen kayıtlı sermaye tavanı izninin geçerlilik süresi 2021-2025 yıllarını kapsarken, yapılacak değişiklikle bu sürenin 2026-2030 yılları olarak uzatılması planlanıyor. Bu kapsamda Şirket esas sözleşmesinin “Şirketin Sermayesi” başlıklı 6. maddesinde tadilat yapılması için pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Toplantıda ayrıca, geçtiğimiz dönemde Türk Ticaret Kanunu’nun 363. maddesi gereğince yapılan yönetim kurulu üyesi atamasının onaylanması, yönetim kurulu üyelerinin 2025 faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri, 2026 yılı bağış sınırının belirlenmesi, yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur haklarının tespiti, 2025 yılı kar payı dağıtımı ve bağımsız denetim kuruluşunun seçimi gibi konular görüşülecek.

Şirket, genel kurula katılacak pay sahiplerinin kimlik belgeleriyle fiziken katılabilecekleri gibi, elektronik ortamda da (e-Genel Kurul) iştirak edebileceklerini bildirdi. Elektronik ortamda katılım için belirli yönetmelik hükümleri çerçevesinde işlemlerin tamamlanması gerektiği vurgulandı.

Toplantıya ilişkin finansal tablolar, denetim raporları ve sürdürülebilirlik raporları, toplantı tarihinden 21 gün önce Şirket merkezinde ve www.kardemir.com adresinde pay sahiplerinin incelemesine sunulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin