Gazeteci Yazar Uzay Karslı Devrekli basın mensupları ile bir araya geldi - Karabük Haber Postası
gazeteci yazar uzay karsli devrekli basin mensuplari ile bir araya geldi mnnDHVEz jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Gazeteci Yazar Uzay Karslı Devrekli basın mensupları ile bir araya geldi

Gazeteci Yazar Uzay Karslı yazmış olduğu ve piyasaya çıkan kitabının tanıtım toplantısında Devrekli basın mensupları ile bir araya geldi.

Trabzon’da meslek hayatına başlayan ve Zonguldak’ın Devrek İlçesinde uzun yıllar gazetecilik yapan ve daha sonra emekli olan Uzay Karslı yazmış olduğu ve piyasaya çıkan kitabının tanıtım organizasyonunda ilçede görev yapan basın mensupları ile düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Devrek Bastonkent Spor Kulübü Lokalinde meslektaşları ile birlikte kahvaltı yapan Karslı Zeynes Yayınlarından yeni çıkan kitabı hakkında meslektaşlarına bilgi verip ardından Köyde Kitap Yetişir mi? adlı eserini meslektaşlarına imzaladı. Kahvaltı etkinliğinin ardından kitabı hakkında açıklamalarda bulunan Karslı, “Geçen yıl Devrek’te gayri resmi olarak ara verdiği gazetecilik mesleğini bırakma gerekçesinin ardında gençlik yıllarından beri hayalini kurup bir türlü zaman bulup yazamadığım kitabımı siz meslektaşlarımla paylaşmanın heyecanını yaşıyorum. Köyde Kitap Yetişir mi? adlı kitabımda çocukluğumdan bu yaşıma kadar hayatımda iz bırakan anıları kendi üslubumla üçüncü şahıs diliyle toplumsal içerikli mesajlarda vererek yorumlamaya çalıştım. Meşhur olmak ya da kitabımın çok satması gibi de bir derdim yok. Sadece kendi adıma arkamda bir eser bırakmaktan ötede bir amacım yok. Kitabımı Devrek Zonguldak ve Trabzon’da düzenleyeceğim çeşitli tanıtım etkinlikleri ile şimdilik okurlarımla buluşturmayı hedefliyorum” diye konuştu.

Gazeteci Yazar A.Uzay Karslı’nın Devrek Bastonkent Spor lokalinde meslektaşlarına kitabını imzaladığı etkinlik hatıra fotoğrafları çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin