blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gazeteci Mehmet Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde gazeteci Mehmet Öztürk (65), geçirdiği kalp krizi ve beyin kan pıhtısı nedeniyle yaklaşık 5 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Gazeteci Mehmet Öztürk, yapılan anjiyoya esnasında beynine kan pıhtısı atması sebebiyle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görüyordu.
Öztürk’ün vefatı başta ailesi olmak üzere basın camiası ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Öztürk’ün cenazesi Ereğli Bozane Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve gazeteciler ile sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Mehmet Öztürk’ün cenazesi, öğle namazına müteakip Ereğli Bozhane camisinde kılınması ardından Alaplı’ya getirilerek Gazetesinin önünde tören düzenlendi. Burada yapılan duanın ardından Yeni Doğanlar köyüne getirilerek toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde bayramlaştılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı, bayramlaşma programında bir ortaya geldi. Bayram coşkusunun daima birlikte yaşandığı aktiflikte samimi ve sıcak anlar yaşandı.
Temizlik İşleri Müdürü Koray Sivrikaya’nın öncülüğünde gerçekleşen bayramlaşma programında, Sivrikaya tüm işçiye sağlıklı, huzurlu ve aileleriyle birlikte memnun bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Bayramlaşma programı, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, çalışanlar ortasında dayanışma ve birlik iletileri öne çıktı. Aktiflikte "Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle" bildirisi da paylaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin