Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gazelle Resort ve Spa Otel’inde 6 kişi tutuklandı

Kartalkaya’da yaşanan otel yangınıyla ilgili olarak işletme sahibi Halit Ergül’ün bir öbür oteli Gazelle Resort ve Spa Otel’inde de tıpkı ihmallerin bulunduğu tespit edilmişti. Yangının akabinde yapılan soruşturma kapsamında, otelde gözaltına alınan 13 şahıstan 6’sı tutuklandı, 5 kişi isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı. 2’sinin sorgusu ise bugün yapılacak.
Grand Kartal Otel’de 78 kişinin hayatını kaybettiği ve 51 kişinin yaralandığı yangına ait gözaltına alınan 14 şahıstan, ortalarında işletme sahibi Halit Ergül ve şirket genel müdürü Emir Aras’ın bulunduğu 9 kişi tutuklanmış, 1 kişi isimli denetimle özgür bırakılmıştı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, birebir ihmallerin Gazelle Resort ve Spa Otel’de de bulunduğunu belirleyerek, Halit Ergül’ün sahibi olduğu oteldeki 13 kişiyi gözaltına almıştı.
Gözaltına alınanlar ortasında Gazelle Otel Müdürü Ahmet Demir, Gazelle Teknik Çalışanı Bahadır Bahar, Gazelle Muhasebe Müdürü Cemal Özer, Kartal Otel Elektrikçisi Murat Duman, Mudurnu Enerji Yönetim Kurulu Lideri İbrahim Polat ve Mudurnu Güç Müdürü İsmail Karagöz’ün yanı sıra, Gazelle Elektrikçileri Bahadır Özkuru, Tahsin Pekcan ve Kadir Çelik; Kartal Otel Elektrikçileri Gürkan Oskan ve Bayram Ütkü; Gazelle Muhasebe İşçisi Mehmet Salun ve İç Mimar Ali B. de yer alıyor.
Gece saatlerinde adliyeye getirilen 13 kişi, jandarma takımları tarafından adliyenin art kısmındaki otoparktan savcılığa götürüldü. Savcılıktaki süreçler gece geç saatlere kadar sürdü. 11 kişinin savcılık süreçleri tamamlanırken, 6 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 5 kişi ise isimli denetim talebiyle özgür bırakıldı. Grand Kartal Otel ve Gazelle Resort ve Spa Otel soruşturması kapsamında toplam 15 kişi tutuklanmış oldu. Gazelle Otel Müdürü Ahmet Demir ve İç Mimar Ali B.’nin sorgusunun pazar günü yapılacağı bildirildi.
Ayrıca, Bolu Belediye Lider Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve İtfaiye Çalışanı İrfan Acar’da gece geç saatlerde adliyeye sevk edildi. Belediye çalışanlarının savcılıkta sözü bugün alınacak.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

71 yaşındaki adam av tüfeğiyle intihar etti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy köyünde yakınlarının bir müddettir haber alamadığı 71 yaşındaki adamın av tüfeğiyle meskeninde kendini vurarak intihar ettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye nazaran olay, ilçeye bağlı Şenköy köyünde meydana geldi. Tezlere nazaran, 71 yaşındaki Recep K.’dan yakınları uzun bir müddet haber alamadı. Meskene gelen yakınları tarafından Recep K. odasında hareketsiz halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat takımlarının yaptığı incelemede hayatını kaybeden yaşlı adamın av tüfeği ile intihar ettiği ortaya çıktı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin akabinde yaşlı adamın cansız bedeni Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.