Reklam
Reklam
gazelle otelin kat gorevlisi serbest birakildi UmnUuthh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Gazelle Otel’in kat görevlisi serbest bırakıldı

Kartalkaya’da 78 şahsa mezar olan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün başka işletmesi Gazelle Otel’in gözaltına alınan kat vazifelisi isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de çıkan, 78 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasında yaralanan 50 bireyden 48’inin tedavisi tamamlandı. Dava evrakına ait gözaltına alınanların sayısı ise 28’e yükseldi. Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün başka işletmesi Gazelle Otel’in kat vazifelisi İ.E. de gözaltına alındı. 19 kişinin tutuklandığı belge kapsamında gözaltına alınan Gazelle Otel kat vazifelisi İ.E., süreçlerinin akabinde sevk edildiği isimli mercilerce isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda cikan yanginda cami kullanilamaz hale geldi 1auyXhhr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde çıkan yangında cami, gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Olay, Daday ilçesi Kayı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy camisinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Camiden yükselen dumanları fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine, olay yerine Daday, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinden ekipler ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler sevk edildi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında, yarım asırlık cami ile gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili bilgi veren Kayı Köyü Muhtarı İbrahim Terzi, “Camiye gelip itfaiyeyi aradık. İtfaiye ile Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı ekipler geldi, müdahalede bulundu. Camimiz, 1976 yılında yapılmıştır. Caminin yanında morg ve yemekhane var. Onlar da zarar gördü, hepsi yandı. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Yangın kontrol altına alındı ama soğutma çalışmaları sürüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin