Gazelle Otel kapatma kararı aldı - Karabük Haber Postası
gazelle otel kapatma karari aldi CBISnKaB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Gazelle Otel kapatma kararı aldı

Bolu’da 78 şahsa mezar olan otelin sahibi Halit Ergül’ün sahip olduğu ve tıpkı ihmallerin bulunduğu bir diğer otel olan Gazelle Resort ve Spa Otel kapatma kararı aldıklarını açıkladı.

Grand Kartal Otel’de 78 kişinin hayatını kaybettiği ve 51 kişinin yaralandığı yangına ait gözaltına alınan 14 bireyden, ortalarında işletme sahibi Halit Ergül ve şirket genel müdürü Emir Aras’ın bulunduğu 9 kişi tutuklandı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, tıpkı ihmallerin Gazelle Resort ve Spa Otel’de de bulunduğunu belirleyerek, Halit Ergül’ün sahibi olduğu oteldeki, ortalarında Genel Müdür Ahmet Demir’in de bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların kimileri tutuklandı, kimileri ise isimli denetim kaidesiyle özgür bırakıldı. Yaklaşık 5 gündür yürütülen soruşturmada son olarak Bolu Belediye Lider Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, itfaiye eri İrfan Acar ve Gazelle Resort ve Spa Otel Müdürü Ahmet Demir gece saatlerinde tutuklandı.

Gazelle otel süreksiz kapatma kararı aldı

Gazelle Resort ve Spa Otel idaresi tarafından yapılan açıklamada, “Son devirde toplumsal medya ve haberlerde yer alan aldatıcı bilgiler ve bilgi kirliliğinin önüne geçmek emeliyle, Gazelle Resort & Spa, idaresinin inisiyatifiyle süreksiz bir müddetliğine kapatma kararı almıştır. Bu karar, otelin faaliyetlerinin durdurulması ve türel sürecin tamamlanması mühletince, gerçek bilgilerin kamuoyuna iletilmesi ismine alınmış bir adımdır. Otelin kapalı olduğu süreçte, konukların mağduriyet yaşamamaları için iptal, iade ve mevcut rezervasyon durumları ile ilgili tüm gerekli tedbirler alınmaktadır ve bu süreçler en kısa müddette tamamlanacaktır” tabirlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin