Reklam
Reklam
gazelle otel kapatma karari aldi CBISnKaB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Gazelle Otel kapatma kararı aldı

Bolu’da 78 şahsa mezar olan otelin sahibi Halit Ergül’ün sahip olduğu ve tıpkı ihmallerin bulunduğu bir diğer otel olan Gazelle Resort ve Spa Otel kapatma kararı aldıklarını açıkladı.

Grand Kartal Otel’de 78 kişinin hayatını kaybettiği ve 51 kişinin yaralandığı yangına ait gözaltına alınan 14 bireyden, ortalarında işletme sahibi Halit Ergül ve şirket genel müdürü Emir Aras’ın bulunduğu 9 kişi tutuklandı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, tıpkı ihmallerin Gazelle Resort ve Spa Otel’de de bulunduğunu belirleyerek, Halit Ergül’ün sahibi olduğu oteldeki, ortalarında Genel Müdür Ahmet Demir’in de bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların kimileri tutuklandı, kimileri ise isimli denetim kaidesiyle özgür bırakıldı. Yaklaşık 5 gündür yürütülen soruşturmada son olarak Bolu Belediye Lider Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, itfaiye eri İrfan Acar ve Gazelle Resort ve Spa Otel Müdürü Ahmet Demir gece saatlerinde tutuklandı.

Gazelle otel süreksiz kapatma kararı aldı

Gazelle Resort ve Spa Otel idaresi tarafından yapılan açıklamada, “Son devirde toplumsal medya ve haberlerde yer alan aldatıcı bilgiler ve bilgi kirliliğinin önüne geçmek emeliyle, Gazelle Resort & Spa, idaresinin inisiyatifiyle süreksiz bir müddetliğine kapatma kararı almıştır. Bu karar, otelin faaliyetlerinin durdurulması ve türel sürecin tamamlanması mühletince, gerçek bilgilerin kamuoyuna iletilmesi ismine alınmış bir adımdır. Otelin kapalı olduğu süreçte, konukların mağduriyet yaşamamaları için iptal, iade ve mevcut rezervasyon durumları ile ilgili tüm gerekli tedbirler alınmaktadır ve bu süreçler en kısa müddette tamamlanacaktır” tabirlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
81fffba8 657e 4a30 b20c 208285aab0b5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Mayıs, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş Sergen Yalçın ile Yolları Ayırdı

Sergen Yalçın ile Beşiktaş JK arasındaki ikinci dönem resmen sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim, 18 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen kritik toplantının ardından tecrübeli teknik adamla yolları ayırma kararı aldı.

Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan görüşme saat 13.00 sıralarında başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından ayrılık kararı çıktı.

Beşiktaş’ta 30 Ağustos 2025 tarihinde başlayan ikinci Sergen Yalçın dönemi, yaklaşık 9 ayın ardından sona ermiş oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu süreçte Süper Lig sezonunu 4’üncü sırada tamamlarken, hedef olarak gösterilen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda etti.

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ikinci dönemde çıktığı 39 resmi maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımın başında 1.79 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş yönetiminin teknik direktörlük görevi için önümüzdeki günlerde yeni isimlerle görüşmelere başlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin