Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2023 12:06 tarihinde yayınlandı
0

Gaz Kokusunda, “187” Acil Hattı

Kargaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancoğlu şirket faaliyetlerini ve çalışmalarını gazetemize açıkladı.

İşletme Müdürü Mancoğlu: “Karabük ili 2009 yılında, Safranbolu ilçesi 2010 yılında, Bolu ili Gerede ilçesi 2012 yılında, Eskipazar ilçesi 2018 yılında doğalgaza kavuşmuş ve alt yapı çalışmalarının başlandığı Yenice ilçeside 2023 yılı sonuna kadar doğal gaza kavuşacaktır. Şirketimizin faaliyetlerine değinecek olursak 2007’de Karabük’te ilk hat imalatımız 813 metre iken 2023 yılı haziran ayı itibarıyla Karabük, Safranbolu, Eskipazar, Gerede ve Karabük Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere 48 km. çelik hat, 594 km. polietilen hat, 328 km. servis hattına ulaşılmıştır. Böylelikle toplam 970 km. hat uzunluğu ile halkımıza doğal gaz arzı sağlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimize kesintisiz ve güvenli bir hizmet sunuyoruz. Karabük’te 69.328, Safranbolu’da 32.656, Eskipazar’da 3.061 ve Gerede’de 12.541 olmak üzere toplamda 117.568 BBS aboneye ulaştık. Halkımızı daha ekonomik, çevre dostu, güvenli ve konforlu bir yakıt olan doğal gazla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarında sektörde öncü olan şirketimiz ‘ev konforunda işlem’ temasıyla vatandaşlarımızın ofislerimize gelmeden işlem yapabilmelerini sağlamıştır. Vatandaşlarımız her türlü abonelik işlemlerini 444 0 187 çağrı merkezimizden, e-devlet platformundan, web sitemizde yer alan online işlemlerden, mobil uygulamamız üzerinden kolaylıkla yapabilmektedir.” dedi.CMANCOGLU KARGAZ

Gaz Kokusunda, “187” Acil Hattı

Doğal gaz kokusu hissedildiğinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıklayan Mancoğlu, vatandaşların gaz kullanımına çok dikkat etmesini istedi. Yaz mevsiminin gelmesi ile tatile giden ailelerin, tatil dönüşlerinde doğal gaz vanalarını yeniden kontrol etmelerini ve gerekli olduğunda Alo 187 acil hattının aranması gerektiğini vurguladı. Kış mevsimi öncesi kombi bacalarının da periyodik olarak temizlenmesinin önemine işaret etti. Mancoğlu: “Bu önlemler, doğal gazın güvenli kullanımını sağlamak için oldukça önemlidir. Kargaz olarak, vatandaşlarımızın güvenliğini ve konforunu her zaman ön planda tutuyoruz ve doğal gazın doğru ve güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamak için çeşitli bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyoruz.Gaz kokusu hissedildiğinde; kaçak hissedilen ortamdan uzaklaşarak 187’yi aramalı, cihaz ve sayaç girişlerinde bulunan vanalar kapatılmalı, kapı ve pencereler açılarak ortam havalandırılmalı, sigara içilmemeli, kibrit çakmak gibi yakıcı bir alet kullanılmamalı, aydınlatma için kullanılan butonlara basılmamalı, elektrikli cihazlar kullanılmamalıdır” dedi.(Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta 15 yasindaki cocugun olumune neden olan surucu bu sefer uyusturucu operasyonunda yakalandi tMTwALf2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta 15 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücü, bu sefer uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin, daha önce alkollü araç kullanırken neden olduğu trafik kazasında 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın ölümüne sebep olan kişi olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen Ö.F.Ç. isimli şahsı takibe aldı. Teknik ve fiziki çalışmaların ardından şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 450 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.F.Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Tokat Çamlıbel Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan tutuklanan Ö.F.Ç.’nin, 24 Temmuz 2024 tarihinde Erbaa ilçesinde meydana gelen ve 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın hayatını kaybettiği trafik kazasının sürücüsü olduğu öğrenildi. Kazada refüjü aşarak karşı şeride geçtiği belirlenen sürücünün 2,77 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. Yargılama sonucunda 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası alan Ö.F.Ç.’nin, tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin