Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2023 12:06 tarihinde yayınlandı
0

Gaz Kokusunda, “187” Acil Hattı

Kargaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancoğlu şirket faaliyetlerini ve çalışmalarını gazetemize açıkladı.

İşletme Müdürü Mancoğlu: “Karabük ili 2009 yılında, Safranbolu ilçesi 2010 yılında, Bolu ili Gerede ilçesi 2012 yılında, Eskipazar ilçesi 2018 yılında doğalgaza kavuşmuş ve alt yapı çalışmalarının başlandığı Yenice ilçeside 2023 yılı sonuna kadar doğal gaza kavuşacaktır. Şirketimizin faaliyetlerine değinecek olursak 2007’de Karabük’te ilk hat imalatımız 813 metre iken 2023 yılı haziran ayı itibarıyla Karabük, Safranbolu, Eskipazar, Gerede ve Karabük Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere 48 km. çelik hat, 594 km. polietilen hat, 328 km. servis hattına ulaşılmıştır. Böylelikle toplam 970 km. hat uzunluğu ile halkımıza doğal gaz arzı sağlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimize kesintisiz ve güvenli bir hizmet sunuyoruz. Karabük’te 69.328, Safranbolu’da 32.656, Eskipazar’da 3.061 ve Gerede’de 12.541 olmak üzere toplamda 117.568 BBS aboneye ulaştık. Halkımızı daha ekonomik, çevre dostu, güvenli ve konforlu bir yakıt olan doğal gazla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarında sektörde öncü olan şirketimiz ‘ev konforunda işlem’ temasıyla vatandaşlarımızın ofislerimize gelmeden işlem yapabilmelerini sağlamıştır. Vatandaşlarımız her türlü abonelik işlemlerini 444 0 187 çağrı merkezimizden, e-devlet platformundan, web sitemizde yer alan online işlemlerden, mobil uygulamamız üzerinden kolaylıkla yapabilmektedir.” dedi.CMANCOGLU KARGAZ

Gaz Kokusunda, “187” Acil Hattı

Doğal gaz kokusu hissedildiğinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıklayan Mancoğlu, vatandaşların gaz kullanımına çok dikkat etmesini istedi. Yaz mevsiminin gelmesi ile tatile giden ailelerin, tatil dönüşlerinde doğal gaz vanalarını yeniden kontrol etmelerini ve gerekli olduğunda Alo 187 acil hattının aranması gerektiğini vurguladı. Kış mevsimi öncesi kombi bacalarının da periyodik olarak temizlenmesinin önemine işaret etti. Mancoğlu: “Bu önlemler, doğal gazın güvenli kullanımını sağlamak için oldukça önemlidir. Kargaz olarak, vatandaşlarımızın güvenliğini ve konforunu her zaman ön planda tutuyoruz ve doğal gazın doğru ve güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamak için çeşitli bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyoruz.Gaz kokusu hissedildiğinde; kaçak hissedilen ortamdan uzaklaşarak 187’yi aramalı, cihaz ve sayaç girişlerinde bulunan vanalar kapatılmalı, kapı ve pencereler açılarak ortam havalandırılmalı, sigara içilmemeli, kibrit çakmak gibi yakıcı bir alet kullanılmamalı, aydınlatma için kullanılan butonlara basılmamalı, elektrikli cihazlar kullanılmamalıdır” dedi.(Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin