Reklam
Reklam

Gaz Kokusunda, “187” Acil Hattı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2023 12:06 tarihinde yayınlandı
0

Kargaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancoğlu şirket faaliyetlerini ve çalışmalarını gazetemize açıkladı.

İşletme Müdürü Mancoğlu: “Karabük ili 2009 yılında, Safranbolu ilçesi 2010 yılında, Bolu ili Gerede ilçesi 2012 yılında, Eskipazar ilçesi 2018 yılında doğalgaza kavuşmuş ve alt yapı çalışmalarının başlandığı Yenice ilçeside 2023 yılı sonuna kadar doğal gaza kavuşacaktır. Şirketimizin faaliyetlerine değinecek olursak 2007’de Karabük’te ilk hat imalatımız 813 metre iken 2023 yılı haziran ayı itibarıyla Karabük, Safranbolu, Eskipazar, Gerede ve Karabük Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere 48 km. çelik hat, 594 km. polietilen hat, 328 km. servis hattına ulaşılmıştır. Böylelikle toplam 970 km. hat uzunluğu ile halkımıza doğal gaz arzı sağlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimize kesintisiz ve güvenli bir hizmet sunuyoruz. Karabük’te 69.328, Safranbolu’da 32.656, Eskipazar’da 3.061 ve Gerede’de 12.541 olmak üzere toplamda 117.568 BBS aboneye ulaştık. Halkımızı daha ekonomik, çevre dostu, güvenli ve konforlu bir yakıt olan doğal gazla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarında sektörde öncü olan şirketimiz ‘ev konforunda işlem’ temasıyla vatandaşlarımızın ofislerimize gelmeden işlem yapabilmelerini sağlamıştır. Vatandaşlarımız her türlü abonelik işlemlerini 444 0 187 çağrı merkezimizden, e-devlet platformundan, web sitemizde yer alan online işlemlerden, mobil uygulamamız üzerinden kolaylıkla yapabilmektedir.” dedi.CMANCOGLU KARGAZ

Gaz Kokusunda, “187” Acil Hattı

Doğal gaz kokusu hissedildiğinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıklayan Mancoğlu, vatandaşların gaz kullanımına çok dikkat etmesini istedi. Yaz mevsiminin gelmesi ile tatile giden ailelerin, tatil dönüşlerinde doğal gaz vanalarını yeniden kontrol etmelerini ve gerekli olduğunda Alo 187 acil hattının aranması gerektiğini vurguladı. Kış mevsimi öncesi kombi bacalarının da periyodik olarak temizlenmesinin önemine işaret etti. Mancoğlu: “Bu önlemler, doğal gazın güvenli kullanımını sağlamak için oldukça önemlidir. Kargaz olarak, vatandaşlarımızın güvenliğini ve konforunu her zaman ön planda tutuyoruz ve doğal gazın doğru ve güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamak için çeşitli bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyoruz.Gaz kokusu hissedildiğinde; kaçak hissedilen ortamdan uzaklaşarak 187’yi aramalı, cihaz ve sayaç girişlerinde bulunan vanalar kapatılmalı, kapı ve pencereler açılarak ortam havalandırılmalı, sigara içilmemeli, kibrit çakmak gibi yakıcı bir alet kullanılmamalı, aydınlatma için kullanılan butonlara basılmamalı, elektrikli cihazlar kullanılmamalıdır” dedi.(Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Aladağ Şenlikleri 5 Temmuz’da düzenlenecek

Aladag Senlikleri 5 Temmuzda duzenlenecek
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Haziran, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Aladağ Şenlikleri, 5 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Şenlik öncesinde KAR-DER tarafından Yenişehir Havuzlu Bahçe’de basın toplantısı düzenlendi.

Dernek yönetiminin de katıldığı toplantıda konuşan KAR-DER Başkanı Murat Gül, tüm Karabük halkını şenliğe davet etti. Şenliklerin Karabük’ün birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren önemli organizasyonlardan biri olduğunu belirten Gül, etkinliğin sadece bir eğlence programı olmadığını, aynı zamanda kültürel değerlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Aladağ Şenlikleri’nin yıllardır hemşehrileri aynı çatı altında buluşturduğunu vurgulayan Gül, “Bu şenlikler Karabük sevgisinin, memleket aidiyetinin ve ortak değerlerimizin güçlü bir yansımasıdır. Farklı düşüncelere ve yaşam tarzlarına sahip olabiliriz ancak söz konusu Karabük olduğunda ortak paydamız kardeşlik ve dayanışmadır” dedi.

Basının toplumsal birlikteliğin güçlenmesinde önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Gül, yerel medya kuruluşlarının şehrin kültürel ve sosyal değerlerinin kamuoyuna aktarılmasında büyük katkı sağladığını söyledi.

5 Temmuz’da gerçekleştirilecek 8. Aladağ Şenlikleri’nde tüm Karabüklüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Gül, vatandaşları etkinliğe katılmaya davet etti.

KAR-DER Başkanı Murat Gül, organizasyona verdikleri desteklerden dolayı Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya, KAR-DER Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kırman’a ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Toplantı, karşılıklı sohbet ve kahvaltı programının ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin