Gasptan gözaltına alınan yaşlı kadının suç kaydı kabarık çıktı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Gasptan gözaltına alınan yaşlı kadının suç kaydı kabarık çıktı

Samsun’da bir kişinin darp edilerek parasının ve cep telefonunun gasp edilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 61 yaşındaki kadının, fuhuş suçundan 8 ayrı aranmasının olduğu ve hakkında 4 yıl 2 ay da hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.G.(22), sevgilisi S.K.(25) ve sevgilisinin annesi P.Z.(61) ile sevgilisinin anesinin erkek arkadaşı R.U.’nun (44) kendisini darp ederek 1200 lira parasını ve cep telefonu gasp ettiklerini ileri sürerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili ilgili P.Z. adlı kadın İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan P.Z. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Kadının ayrıca, “fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek ve yer temin etmek” suçundan 8 ayrı aranmasının olduğu ve 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 11 bin 700 TL de adli para cezasının olduğu ortaya çıktı.

Firarda olan S.K. ve R.U.’nun yakalanmasına çalışılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta mart ayinda 469 konut satildi NQbzn3U6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta mart ayında 469 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Zonguldak’ta 2026 yılı Mart ayında 469 konut satışı gerçekleştirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Mart ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, Türkiye genelinde Mart ayında ilk el konut satışı 35 bin 725, ikinci el konut satışı ise 77 bin 642 olarak kayıtlara geçti.

Batı Karadeniz illerinden Zonguldak’ta Mart ayında toplam 469 konut satılırken, aynı dönemde 35 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Öte yandan Karabük’te Mart ayında 287 konut ve 37 iş yeri satılırken, Bartın’da ise 147 konut ve 14 iş yeri satışı yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin