Karabük’te yabancı uyruklu bir şahsın yolda yürüyen kadını gasp etmesini engelleyen güvenlik görevlilerine başarı belgesi verildi.
Karabük’te geçtiğimiz ay sonu Bayır Mahallesi Menderes Caddesi’nde meydana gelen olayda S.A. isimli bir kadın kaldırımda yürürken yabancı uyruklu şahıs tarafından gasp edilmişti. Kadının çığlık sesine koşan Karabük Belediyesinde çalışan güvenlik görevlileri yardıma koşarak şüpheliyi kıskıvrak yakalayıp polise teslim etmişti.
Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı ve Karabük Valiliği tarafından, güvenlik görevlileri Tahsincan Mert Ordu ve Hüseyin Fidan’ı tebrik ederek başarı belgesiyle ödüllendirdi.
Karabük Valiliği tarafından iki güvenlik görevlisine teşekkür belgesi Karabük Vali Yardımcısı Muhittin Gürel tarafından, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından düzenlenen teşekkür belgeleri ise Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse tarafından verilerek, kendilerine göstermiş oldukları ‘Polis ve Özel Güvenlik İşbirliği’nden dolayı teşekkür edildi.(Haber Merkezi)


Gaspı engelleyen güvenlik görevlilerine başarı belgesi
Çukurlara giren 5 aracın lastiği patladı
ÇORUM (İHA)-Çorum’un Alaca ilçesinde yoldaki derin çukurlara giren 5 aracın lastiği yarılırken, ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler olası kazalara karşı güvenlik önlemi aldı.
Olay, Alaca ilçesine bağlı Eskiyapar köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güzergah üzerinde seyir halinde olan sürücüler, karanlık ve görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle yoldaki çukurları fark edemedi. Derin ve keskin yapıya sahip çukurlara giren 5 aracın lastikleri kısa süre içinde yarılarak kullanılamaz hale geldi. Araçlarında maddi hasar oluşan ve yollarına devam edemeyen sürücüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, arkadan gelen araçların aynı tehlikeyi yaşamaması ve muhtemel kazaların önüne geçilmesi için yolda güvenlik önlemi aldı. Lastikleri zarar gören sürücüler, yedek lastiklerini takarak yollarına devam etti.


