Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2023 11:21 tarihinde yayınlandı
0

Galatasaray, yeni transferlerine taraftara açık imza töreni düzenledi

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino için taraftara açık imza töreni düzenledi. Galatasaray’ın Türkiye’nin en çok kıskanılan takımı olduğunu vurgulayan Başkan Dursun Özbek, “Amacımız Galatasaray’ımızı, eskiden olduğu gibi Avrupa’nın tepesine çıkarmak” dedi.

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, transfer dönemi boyunca kadrosuna kattığı Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta taraftara açık imza töreni düzenledi.

Galatasaray, yeni transferlerine taraftara açık imza töreni düzenledi

Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaraylı yöneticiler, futbolcu yakınları ve yaklaşık 35 bin taraftar katıldı.

Galatasaray, yeni transferlerine taraftara açık imza töreni düzenledi

İmza töreninde konuşan Başkan Dursun Özbek, “Bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni sezon açılışı için Rams Park’tayız. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk en çok bize yakışır demiştik. Bu sözümüzü tuttuk. Bu başarının mimarları olan başta Erden Timur, yöneticilerimiz, futbolcularımız ve sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Galatasaray, Türkiye’nin en çok kıskanılan kulübü olmuştur. Ben ve arkadaşlarım, göreve geldiğimiz günden itibaren bu günü, bu gururu yaşamak için çalıştık. Amacımız Galatasaray’ımızı, eskiden olduğu gibi Avrupa’nın tepesine çıkarmak. Bizim yerimiz orası. Türkiye’nin ilklerini başaran Galatasaray’a zirvede olmak her zaman yakışacaktır. Kurucumuz Ali Sami Yen’in yolunda Türk olmayan takımları yenmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Galatasaray, yeni transferlerine taraftara açık imza töreni düzenledi

Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sadece Türkiye’de değil yaptığımız işlerle tüm dünyada takip ediliyoruz. Daha da iyisini yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizler geçiciyiz ama Galatasaray kalıcıdır. Bunu herkes böyle bilsin. Dünyanın her yerindeki Galatasaraylıların gururla takımlarını söylemesi bizim en büyük itici gücümüz. Bundan sonraki yıllarda da bu şekilde hatırlanmak bizim için en büyük gurur kaynağı olacak. Erden Başkan ve tüm sponsorlarımıza da bu yolda sürekli yanımızda oldukları için yürekten teşekkür ediyorum. Stadyumumuzda Avrupa şampiyonluğunu kutlayacağımız günleri iple çekiyoruz. Yaşasın Galatasaray!” açıklamalarında bulundu.

Tören, oyuncuların tek tek standa çıkarak imza atmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak kent merkezinde yagis etkili oldu a2zrJa9i
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak kent merkezinde yağış etkili oldu

Zonguldak kent merkezinde aniden başlayan yoğun yağış nedeniyle tedbirsiz yakalanan vatandaşlar bina saçakları ve tentelerin altına sığındı.

Zonguldak şehir merkezinde gün içinde aniden yoğunlaşan yağmur, günlük yaşamda aksamalara yol açtı. Yağmura yakalanan bölge sakinleri, ıslanmamak için dükkan önlerindeki saçakların ve brandaların altına sığınarak korunmaya çalıştı.

Yağışın miktarını artırmasıyla beraber sokaktaki çok sayıda kişi koşarak kapalı alanlara ulaşmak için çaba sarf etti. Kentin işlek noktalarında yağmura yakalananlar bir süre hava şartlarının normale dönmesini bekledi. Meteorolojik verilere göre kentte hava sıcaklığı 17 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 88’e ulaştığı bölgede, rüzgar hızı saatte 16 kilometre, yağış ihtimali ise yüzde 73 olarak tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin