Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2024 20:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Futbolcu, amatör maçta hakeme yumruk attı

Zonguldak’ta oynanan amatör maçta çıkan kavgada, futbolcu maçın hakemi Soner Harmanbaşı’na yumruk attı.
Çaycuma ilçe stadında hafta sonu Süper Amatör Lig’de Çaycuma Spor ile Kilimli Spor karşılaştı. Çaycuma Spor’da forma giyen Ömer Faruk Kurt, maçın hakemi Soner Harmanbaşı’na yumruk attı. Olaydan sonra maçın hakemi futbolcudan şikayetçi olurken, Ömer Faruk Kurt ise gözaltına alındı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi, yaptığı açıklamada yaşanan şiddeti kınadı ve şu ifadelere yer verdi:
"28 Ocak 2024 günü Çaycuma ilçe stadında oynanan Süper Amatör Ligi Çaycuma Spor - Kilimli Spor müsabakasını yöneten hakemimiz Soner Harmanbaşı’na yapılan fiili saldırı camiamızı derinden yaralamıştır. Kendisini sporcu olarak lanse eden, fakat insani değerlerini kaybettiğini yapmış olduğu fiili eylemle gösteren Çaycuma Sporlu Ömer Faruk Kurt isimli futbolcu, müsabakada başarılı yönetim gösteren Hakemimiz Soner Harmanbaşı’na yumruk atmak suretiyle şiddet uygulamıştır. Amatör Futbolun ruhuna aykırı hareket eden, kendi egolarını tatmin etmeye çalışan bu zihniyetler olduğu sürece Zonguldak Futbolu bir adım ilerleyemeyecektir. Her hafta gerek ailelerinden, gerekse de reel hayatlarından fedakarlık yaparak müsabakalara hazırlanan, futbolun en temiz insanları konumunda ki Hakemlerimiz bu tür saldırılara boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Yapılan her türlü şiddet eylemi Hukuk önünde karşılık bulacaktır. Çaycuma Spor - Kilimli Spor müsabakasında başarı ile görev yapan 3 yürekli hakem kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şiddet olayını gerçekleştiren Ömer Faruk Kurt isimli şahsı şiddetle kınıyoruz. Emniyet Güçlerimizce gözaltına alınan şahsın en ağır cezayı alması için adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımız bilinmelidir."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin