blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ağustos, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Fuat Çapa: “UEFA listesine 2 yabancı oyuncu ekleyeceğiz”

Off Turu’nda oynayacakları maç öncesi 3 yabancı oyuncu transferini bitireceklerini fakat 2 oyuncuyu listeye dahil edeceklerini söyledi.
Samsunspor, Üstün Lig’de 16 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Kocaelispor çabasının hazırlıklarına Teknik Yönetici Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, bu sabah yaptığı idmanın birinci kısmını basın mensuplarına açtı. İdman sonrasında ekibin son durumu ve transferler hakkında açıklamalarda bulunan Fuat Çapa, değerli bilgiler verdi.

"Bu dönem 4 kulvarda da maksadımız var"
Geçen dönem tek gayeye odaklandıklarını lakin bu dönem 4 farklı kulvarda başarılı olmaya çalışacaklarına dikkat çeken Fuat Çapa, "Bu dönem maksadımız geçtiğimiz sezonki başarıyı tekrarlamak. Birinci maksadımız bu. Bunu yaparken tıpkı vakitte da Avrupa’da başarılı olmak, Türkiye Kupası’nda başarılı olmak ve Muhteşem Kupa’da başarılı olmak istiyoruz. Geçtiğimiz dönem tek hedefimiz vardı, ligde başarılı olmaktı. Bu dönem ise 4 kulvarda amacımız var. Bu 4 kulvarda da iddialıyız ve başarılı olmak istiyoruz" dedi.

"3 yabancı oyuncu transfer edeceğiz, 2’si listeye yazılabilecek"
Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda oynayacakları maç öncesi 3 yabancı oyuncu ile mukavele imzalayacaklarını lakin bir oyuncunun statü gereği bu cinste forma giyemeyeceğini söz eden Çapa, "Aramıza yeni oyuncular eklenecek. Birinci etapta UEFA listesine 2 yabancı oyuncu ekleyeceğiz. Daha vaktimiz var. Bu müsabakadan sonra da 2-3 tane daha transfer ekleyeceğiz. Toplam transfer etmek istediğimiz 4-5 mevki belirledik. Bu mevkilerde de küme etabına başlamadan evvel tamamlamak istiyoruz. Lakin bunlardan 2 transferi kesinlikle hatta 3 transferi tamamlayacağız. Bir transferimiz statü gereği oynayamayacak. Daha evvel müsabakalarda müddet aldığı için ancak 2 yeni transferimizi listeye yazabileceğiz" diye konuştu.

"Kocaelispor gayretinden galip gelmek istiyoruz"
Süper Lig’de hafta sonu oynanacak Kocaelispor çabası için de açıklamalarda bulunan Çapa, "Kocaelispor büyük bir topluluk. Yıllar sonra Muhteşem Lig’e tekrar geldiler. Çok büyük bir hasretleri var. Bunu çok net bir halde son oynamış oldukları Trabzonspor müsabakasında görmüş olduk. Yeni bir takım, yeni bir heyecan. Daima söyleniyor ya işte Samsunspor, Kocaelispor, Eskişehirspor, Bursaspor üzere grupların Harika Lig’de olması gerektiği. Bu tıp kadroların nasıl renk getirdiğini çok net bir biçimde görmüş oluyoruz. Hafta sonu da 2 büyük topluluğun birbirine karşı oynayacağı bir müsabaka olacak. Biz her müsabakada olduğu üzere galip gelmek için oraya gideceğiz. Ondan sonraki basamakta da Perşembe günü UEFA play-off gayretine odaklanacağız" biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şarampole devrilen otomobilden sızan yakıt paniğe neden oldu

Bartın’da yoldan çıkan bir araç şarampole devrildi. Sürücü yaralanırken aracın deposundan sızan yakıt ise paniğe neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Buğurlar Köyü Kuzören Mahallesi’nde seyir eden S.A. idaresindeki 06 AU 604 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücüye olay yerinde ilk müdahalesi yapılırken, sürücü tedaviyi reddetti. Kazanın ardından aracın yakıt deposundan sızan yakıt ise panik yaşattı. Olay yerinde LPG ve benzin kokusu üzerine jandarma ekipleri, kaza yerinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Yol bir süreliğine trafiğe kapanırken, aracın yanına kimse yaklaştırılmadı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından araç şarampolden kurtarılarak, olay yerinden çekildi.
Aracın kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin