Reklam
Reklam

Freni boşalan kamyonet araca çarparak durabildi

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde freni boşalan kamyon sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yoldan gelen araca çarparak durabildi.

Kaza öğlen saatlerinde Kavaklık Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ümit C. İdaresindeki 34 FDK 298 plakalı kamyonetin rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı. O sırada ayni istikametten rampa yukarı çıkan Güven Ö. İdaresindeki 67 LZ 699 Plakalı Tofaş marka araca çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisi ile Güven Ö. İdaresindeki araç kamyon ve bahçe duvarı arasında sıkıştı.

Güven Ö. İdaresindeki araçta bulunan Hüseyin Ö. ve Çınar Özdemir Kendi imkânları ile araçtan çıktılar. Çevredeki vatandaşlar yaralılar için 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak hastaneye kaldırırken polisin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin