Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 17:09 tarihinde yayınlandı
0

Fransa’da Messi’li Paris Saint-Germain, üst üste 2. kez şampiyon

Paris Saint-Germain, Fransa Ligue 1’in 37. haftasında deplasmanda RC Strasbourg ile 1-1 berabere kalarak üst üste 2. şampiyonluğunu ilan etti.

Fransa Ligue 1’in 37. haftasında Paris Saint-Germain ile RC Strasbourg, Stade De La Meinau Stadı’nda karşı karşıya geldi. PSG, RC Strasbourg ile 1-1 berabere kalarak şampiyon oldu. Karşılaşmanın gollerini, ev sahibinde 79. dakikada Kevin Gameiro, konuk ekibin golünü ise 59. dakikada Lionel Messi attı. PSG, ligin bitmesine bir hafta kala Fransa Ligue 1’in 2022-2023 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen ekip oldu.
Paris ekibi, bu sonucun ardından üst üste 2. şampiyonluğunu elde ederken toplamda ise 11. zaferiyle lig tarihindeki en çok şampiyonluk yaşayan takım unvanını kazandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
19 mayis coskusu emek ve dayanisma kahvaltisinda bulustu nt6EDWlR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

19 Mayıs Coşkusu Emek ve Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında emek, dayanışma ve gençliğin önemi vurgulandı.

Öz Sağlık İş Sendikası Zonguldak Şubesi Alaplı İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen program, yoğun katılımla ve samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Programa Aytaç Tosun, Hastane Başhekimi Yasin Şahan, Hastane Müdürü Deniz Karakuş, Recai Özcan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi emekçi katıldı.

Programda konuşan Sendika Disiplin Kurulu Üyesi ve İlçe Temsilcisi Emrullah Sezgin, 19 Mayıs’ın bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu belirterek, cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.

Sezgin konuşmasında, Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu özel günün, emek mücadelesi açısından da büyük anlam taşıdığını ifade ederek şu sözlere yer verdi:

“19 Mayıs sadece bir takvim yaprağı değil; emperyalizme karşı başkaldırının, tam bağımsızlık inancının ve geleceğe duyulan güvenin adıdır. Emekçiler olarak daha adil, daha özgür ve müreffeh bir Türkiye idealini hep birlikte inşa edeceğiz.”

Sendikal dayanışmanın önemine de değinen Sezgin, birlik ve beraberlik mesajı vererek gençlerin umutla geleceğe bakabildiği bir ülke hedefi için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

Yoğun katılımın olduğu program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin