Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 17:09 tarihinde yayınlandı
0

Fransa’da Messi’li Paris Saint-Germain, üst üste 2. kez şampiyon

Paris Saint-Germain, Fransa Ligue 1’in 37. haftasında deplasmanda RC Strasbourg ile 1-1 berabere kalarak üst üste 2. şampiyonluğunu ilan etti.

Fransa Ligue 1’in 37. haftasında Paris Saint-Germain ile RC Strasbourg, Stade De La Meinau Stadı’nda karşı karşıya geldi. PSG, RC Strasbourg ile 1-1 berabere kalarak şampiyon oldu. Karşılaşmanın gollerini, ev sahibinde 79. dakikada Kevin Gameiro, konuk ekibin golünü ise 59. dakikada Lionel Messi attı. PSG, ligin bitmesine bir hafta kala Fransa Ligue 1’in 2022-2023 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen ekip oldu.
Paris ekibi, bu sonucun ardından üst üste 2. şampiyonluğunu elde ederken toplamda ise 11. zaferiyle lig tarihindeki en çok şampiyonluk yaşayan takım unvanını kazandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin