Fotoğraf ve video tutkunları Samsun’da buluştu

Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Şubat, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Profesyonel fotoğrafçı ve kameramanların merakla beklediği "Fotoğrafçılık ve Görüntü Ekipmanları Etkinliği", Samsun’da ilgiyle gerçekleşti.
Onlarca teknoloji firmasının katıldığı Fotoğrafçılık ve Görüntü Ekipmanları Aktifliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Hedefli Salon’da yapıldı. 1 gün süren aktiflikte ulusal ve memleketler arası birçok teknoloji firması kurdukları stant ile meraklılarına fotoğraf makinesi, kamera, lens, hafıza kartı, canlı yayın ve dalda kullanılan birçok ekipmanın kullanım tecrübesi fırsatı sunuldu.
Etkinlik hakkında bilgi veren ünlü bir firmanın eğitim sorumlusu Aykut Kılıç, "Etkinliğin gayesi, aktüel teknolojileri tüm kentlerde bulunan fotoğrafçılar, kameramanlar, içerik üreticileri ve profesyonellere göstermek. Aktiflikte ayrıyeten son model kamera ve ekipmanlar ziyaretçiler tarafından tecrübeleniyor. Bu ekipmanları kullanan bireyler, eserler hakkında fikir sahibi oluyorlar ve yetkililerden de bilgi alabiliyorlar. Birçok firma burada stant açarak vatandaşlarla bağlantıya geçiyor. Bu kadar pahalı makine ve lenslere erişebilmek, onları deneyimlemek herkes için kolay olmuyor. O nedenle farklı kentlere giderek, insanların fikir sahibi olmasını istiyoruz. Tek gün süren etkinliğimizde beşerler istediği makineyi, lensi, hafıza kartını kullanıp, deneyimleyebiliyor. Ayrıyeten çektikleri fotoğrafları kendilerine alıp stüdyolarında da inceleyebiliyorlar. Aktifliğe özel indirimler de var. Buradan direkt satış yapılmıyor ancak yönlendirme ile indirimlerden ziyaretçileri faydalandırabiliyoruz. Ticari manada son periyotta görüntü, fotoğrafın önüne geçtiği için güzel görüntü çeken makinelere ilgi daha çok oluyor. Görüntüde Fx3 model makine, fotoğraf öncelikliler ise A7 serisinin RV serisi ilgi görüyor. En çok bu 2 model merak edilip, inceleniyor" dedi.
Yoğun ilgi gören aktiflikte profesyoneller ve ziyaretçiler almak istedikleri ekipmanlar hakkında firma yetkililerinden bilgi alırken birebir vakitte bu ekipmanları tecrübeyle fırsatı da buldular.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otoyolda yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 yaralı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 08:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu otobüsünün tıra çarpması sonucunda meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Yeniçağa ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametinde seyreden Murat Ö. idaresindeki 59 KS 104 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, tıpkı istikamette seyreden Mahmut A. yönetimindeki 63 ARV 732 plakalı tıra arttan çarptı. Çarpmanın tesiriyle otobüste bulunan yolculardan 6 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat, itfaiye ve otoyol jandarma grupları sevk edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.