Artvin’de dün gece fotoğraf çekilmek isterken dengesini kaybedip düşen şahıs çıktığı terasın tuvaletin penceresine tutunarak hayatta kaldı. Yardımına ise itfaiye ekipler yetişti.
Olay saat 02.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hastane caddesinde bulunan teras üzerinde Artvin manzarası ile fotoğraf çekmek isteyen G.Ö. (23) dengesini kaybederek düştü. Bu sırada G.Ö. alt kattaki tuvaletin penceresine tutundu. Metrelerce yükseklikte kurtarılmayı bekleyen 23 yaşındaki genci gören ve olaya ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar, genci tuvaletin camından çekmeye çalıştı. Tuvalet camının küçük olmasından dolayı camdan sığamayan G.Ö.’yü olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri kurtardı.


Fotoğraf çekilmek isterken dengesini kaybedince refleksi sayesinde ölümden kurtuldu
Karabük’te sağanak ve dolu su taşkınlarına neden oldu
Karabük’te etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bazı bölgelerde sel ve su taşkınları meydana geldi. Yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.
Eskipazar ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde sel sonucu yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş, İl Özel İdaresi ekiplerinin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Tamışlar Köyü Aşağı Emiroğlu Mahallesi’nde ise yükselen sel sularının tıkadığı menfez nedeniyle köy yolunun yaklaşık 50 metrelik bölümü çöktü. Zarar gören menfez nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Ekipler tarafından yolun giriş ve çıkış noktalarında emniyet şeridi çekilerek güvenlik önlemi alındı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ile İl Genel Meclis üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.
Öte yandan merkeze bağlı Kamış köyü ile Yenice ilçesinde etkili olan dolu yağışının ardından doğa beyaza büründü. Dolu nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

