Reklam
Reklam

Fotoğraf çekildiği sandalyede ölü olarak bulundu

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’ın Ulus ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki Recep ışık, muayene için gittiği hastaneden evine döndükten 4 gün sonra ölü bulundu. Işık’ın cansız bedeni, daha önce fotoğraf çekildiği sandalyede oturur halde bulundu.

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesi Okçular Sokak’taki evinde kendi başına yaşayan Recep Işık, 25 Ekim Cuma günü Bartın’daki Devlet Hastanesi’nin kardiyoloji bölümünden randevu alarak, muayene oldu. Doktorun tetkik istemesi üzerine ise iyi olduğunu söyleyerek evine dönen Recep Işık, 4 gün sonra ölü bulundu. Almanya’da yaşayan çocukların telefonla arayıp, ulaşamaması üzerine Işık’ın evine giden yeğenleri, kapıyı kırarak içeri girdiğinde ise büyük şok yaşadı. Recep Işık’ın cansız bedenini sandalyede oturur vaziyette bulan yeğenleri sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, 30 Ekim Salı günü saat 11.00 sıralarında cenazesine ulaşılan Recep Işık’ın bulunmasından en az 6 saat kadar öncesinde hayatını kaybettiği belirledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

g 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 11:36 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimler tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 5-18 Haziran 2026 tarihleri arasında düzenlenen iki ayrı operasyonda 7 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yapılan aramalarda, 11 parça halinde daralı ağırlığı 239,5 gram, net ağırlığı 159,31 gram olan sentetik kannabinoid (bonzai), 6 parça halinde daralı ağırlığı 1,72 gram, net ağırlığı 0,79 gram olan metamfetamin ile 2 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimlerce gerçekleştirilen ortak çalışmalar ve denetimlerde, uyuşturucu suçlarından haklarında yakalama kararı bulunan 2 firari hükümlü de yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların ve özellikle gençlerin uyuşturucu madde ve türevlerinin zararlarından korunmasına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtilerek, suçun önlenmesinde vatandaş desteğinin önemine vurgu yapıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin