Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Fotoğraf çekildiği sandalyede ölü olarak bulundu

Bartın’ın Ulus ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki Recep ışık, muayene için gittiği hastaneden evine döndükten 4 gün sonra ölü bulundu. Işık’ın cansız bedeni, daha önce fotoğraf çekildiği sandalyede oturur halde bulundu.

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesi Okçular Sokak’taki evinde kendi başına yaşayan Recep Işık, 25 Ekim Cuma günü Bartın’daki Devlet Hastanesi’nin kardiyoloji bölümünden randevu alarak, muayene oldu. Doktorun tetkik istemesi üzerine ise iyi olduğunu söyleyerek evine dönen Recep Işık, 4 gün sonra ölü bulundu. Almanya’da yaşayan çocukların telefonla arayıp, ulaşamaması üzerine Işık’ın evine giden yeğenleri, kapıyı kırarak içeri girdiğinde ise büyük şok yaşadı. Recep Işık’ın cansız bedenini sandalyede oturur vaziyette bulan yeğenleri sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, 30 Ekim Salı günü saat 11.00 sıralarında cenazesine ulaşılan Recep Işık’ın bulunmasından en az 6 saat kadar öncesinde hayatını kaybettiği belirledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin