Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Şubat, 2024 10:44 tarihinde yayınlandı
0

Florida’da otoyola inen küçük uçak araca çarpıp alev aldı: 2 ölü

 ABD’nin Florida eyaletinde otoyola iniş yapan küçük uçak, bir araca çarparak alev aldı. Uçaktaki 2 kişi hayatını kaybetti.

ABD’nin Ohio eyaletinden 3’ü yolcu olmak üzere 5 kişiyle havalanan Bombardier Challenger 600 tipi küçük uçak, her iki motorunun da gücünü kaybetmesiyle Florida’da Intersatate-75 otoyoluna acil iniş yaptı.

Ancak uçağın kanadı otoyoldaki bir araca çarptı. Yoğun dumanın yükseldiği uçak, alev topuna döndü. Bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Uçaktaki 3 kişinin kurtulduğu, 2 kişinin ise hayatını kaybettiği belirtildi.

Naples Havaalanı İdaresi Sözcüsü Robin King, uçağın Naples’e inmesinin planlandığını, ancak pilotun kuleyle temasa geçerek her iki motorun da gücünü kaybettiğini belirtip acil iniş talebinde bulunduğunu aktardı.

Pilotun piste iniş yapamayacağını söylediğini belirten King, kuleyle temasın kesildiğini ve daha sonra havaalanı çalışanlarının otoyoldan yükselen dumanı gördüğünü ifade etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 9
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Mayıs, 2026 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya “Bizim makamımız sokaklar”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretlerine Şirinevler Mahallesi’nde devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, belediyecilik anlayışını “Bizim makamımız sokaklar” sözleriyle özetledi.

Başkan Çetinkaya, Şirinevler Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek iş yerlerini tek tek dolaştı. Esnafa hayırlı işler dileyen Çetinkaya, mahalle sakinlerinden gelen öneri ve talepleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, sokakta sohbet ettiği kişilerle samimi bir diyalog kurdu.

Ziyaret sırasında Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik ile de bir araya gelen Çetinkaya, mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Saha ziyaretinde bir açıklama yapan Başkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için en kıymetli makam, hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz sokaklarımızdır. Bugün Şirinevler’de esnafımızın samimi selamına ortak olduk, vatandaşımızın sesine kulak verdik. Bizim rehberimiz hemşerilerimizin sesidir. Her sokakta var olmaya, her gönülle birleşmeye ve Karabük’ü sokak sokak güzelleştirmeye devam edeceğiz.”

Mahalle sakinleri ise Başkan Çetinkaya’yı sürekli sahada görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, samimi ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin