Reklam
Reklam
firtina az kalsin faciaya yol acacakti o anlar guvenlik kamerasina yansidi qtTdKN2a jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Fırtına az kalsın faciaya yol açacaktı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Trabzon’da geçtiğimiz hafta sonu etkili olan fırtına şehrin farklı yerlerinde maddi zararlara neden olurken, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Numune Kampüsü çatısından kopan malzemelerin karayoluna düşmesi sonucu az kalsın facia yaşanıyordu.

Fırtına nedeniyle hastanenin çatısından kopan demir kalas park halindeki otomobilin ön camına ok gibi saplanırken, sac levhada arka kısmında bulunan otomobilin üzerine çarparak kara yoluna düştü. O sırada olaydan saniyeler önce kaldırımda yürüyen genç bir kız olası faciadan kıl payı kurtulurken, o ana şahit olan çevre sakinleri de büyük bir korku yaşadı.

Numune Kampüsü yakınlarında lokanta işleten Hüseyin Bayram, büyük bir demir borunun aracına ok gibi saplandığını belirterek “Namaz kılıyordum. O ara fırtına devam ediyordu. Numune Hastanesinin çatısı kopma vaziyetindeydi bir gürültüyle oradan büyük bir demir boru arabama isabet etti, yandaki komşunun da arabasına vurdu. Büyük bir afat büyük bir tehlike atlattık. Allah’tan kimseye bir zarar gelmedi, mala geldi çok korktuk. O sırada kaldırımdan bir kız çocuğu geçiyordu kalas uçmadan birkaç saniye öncede bir araba geçti. Biraz daha gecikseydi arabaya da vuracaktı. Biz apartman mı yıkılıyor dedik. Arabamızı yaptırdık ilgili yerlere müracaat ettik inşallah masraflarımızı karşılarlar” dedi.

Öte yandan fırtınadan dolayı kopan çatının yapımına başlanırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin