FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan aranan Karabük eski Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yakalandı.
17/25 Aralık operasyonları sonrası Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu belirlenen Karabük eski Emniyet Müdürü Oktay Keskin için Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri arama başlatmıştı. 15 Temmuz’da FETÖ üyeleri tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardından ise terör örgütü üyelerine karşı başlatılan mücadele kapsamında operasyon yapan Düzce KOM ekipleri firari eski emniyet müdürünü yakalayarak gözaltına aldı.


Firari Emniyet Müdürü Düzce’de Yakalandı
Karabük Özel İdare’den köylere kesintisiz atık toplama hizmeti
Karabük İl Özel İdaresi, köylerde çevre temizliği ve halk sağlığının korunması amacıyla evsel katı atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 araç ve 19 kişilik ekip ile Karabük genelindeki 253 köye düzenli olarak hizmet veriliyor.
Yetkililer, köylerde oluşan evsel atıkların belirlenen program dahilinde toplandığını belirterek, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.
Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miraslardan biri olduğuna dikkat çekilerek, “Temiz Köyler, Güçlü Gelecek” anlayışıyla hizmetlerin kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı.
Köylerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için yürütülen atık toplama faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

