FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan aranan Karabük eski Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yakalandı.
17/25 Aralık operasyonları sonrası Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu belirlenen Karabük eski Emniyet Müdürü Oktay Keskin için Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri arama başlatmıştı. 15 Temmuz’da FETÖ üyeleri tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardından ise terör örgütü üyelerine karşı başlatılan mücadele kapsamında operasyon yapan Düzce KOM ekipleri firari eski emniyet müdürünü yakalayarak gözaltına aldı.


Firari Emniyet Müdürü Düzce’de Yakalandı
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


