blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Finish çizgisini takla atarak geçtiler

Trabzon’da bu yıl birinci sefer düzenlenen Of Off-Road Festivali’nde bir aracın bitiş çizgisini takla atarak geçmesi yaşanan çabayı gözler önüne serdi.
Trabzon’un Of ilçesinde bu yıl birinci defa düzenlenen Of Off-Road Şenliği, heyecan dolu imgelere sahne oldu. 25 farklı vilayetten 5 başka sınıfta 80 aracın gayret ettiği tertipte, deniz kenarında oluşturulan kuvvetli parkurda pilotlar kıyasıya yarıştı. Sürat, adrenalin, direnç ve pilotaj maharetlerinin ön plana çıktığı yarışlarda izleyenler büyük heyecan yaşadı. Şenliğin son gününde ise Yek Off-Road Kulübü’nden bir araba, bitiş çizgisini takla atarak geçti. O anlar izleyiciler ortasında kısa müddetli paniğe neden olurken, araçtan çıkan pilotun sıhhat durumunun âlâ olduğu öğrenildi.
Deniz kenarında oluşturulan özel pistte gerçekleştirilen tertip, hem yarış severlere görsel bir şölen sundu hem de off-road tutkunlarını bir ortaya getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin